Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numpad jak to zrobic?

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam laptopa z taka klawiatura. Moglby mi ktos wytlumaczyc jak nacisnac Numpad: 1,2,3,4,5 itp. Jest mi to potrzebne do trainera.

Moja klawiatura:

1366732768-U511702.jpg

Opublikowano

Tu masz klawisze numeryczne (numpad)

vp99fk.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Może masz zablokowane klawisze numeryczne..Naciśnij Num Lock

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Włącz Tablicę Ekranową i tam wciskaj te przyciski. Mi tak działa i musze tak robić, ponieważ moja klawiatura nie ma takich przycisków, a klawisz funkcyjny "fn" nie działa coś za bardzo :>

photo261314.png

Opublikowano

Włącz Tablicę Ekranową i tam wciskaj te przyciski. Mi tak działa i musze tak robić, ponieważ moja klawiatura nie ma takich przycisków, a klawisz funkcyjny "fn" nie działa coś za bardzo :>

A gdzie na kompie jest ta klawiatura ekranowa?

A tak pro po do czego Ci Fn? Może i ja bym twoim sposobem spróbował.

Opublikowano

zobacz jakiś inny trainer, bo ten coś kopnięty mi się wydaje

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W trainerach nie patrz czy numpad czy bez numpada, bo w części przypadków są to po prostu liczby nad klawiaturą qwerty. No chyba że one też nie działają to albo trainer nie działa albo jest w niezgodnej wersji z grą więc wychodzi na to że jeżeli liczby górne nie działają to szukasz innego trainera.

Opublikowano

Po nacisnieciu Num Lock dzialaja.

Sprobuje pobrac inny trainer.

MOZE GRAL KTOS W FIFE 12 I MA LINK DO DZIALAJACEGO TRAINERA?

Opublikowano

Zależy jaki masz system.

Jeśli windows XP to klawiaturę ekranową masz w Akcesoriach (menu start)

Jeśli windows 7 to wciśnij START i wpisz Klawiatura Ekranowa i Ci wyszuka.

photo261314.png

Opublikowano

Zależy jaki masz system.

Jeśli windows XP to klawiaturę ekranową masz w Akcesoriach (menu start)

Jeśli windows 7 to wciśnij START i wpisz Klawiatura Ekranowa i Ci wyszuka.

Mam WIN 8 :(

OK juz mam zaraz zobacze czy dziala.

To samo. Naciskam NUM 1,2,3,4 I NIC. PILKARZ ROBI MI NORMALNE TRIKI. POMZCIE NO KUR

Opublikowano

kurwa, on mowil ze dziala mu klawa num w notatniku, wiec szukaj trainera innego, to nie wina klawiatury

Wgralem juz 3 i gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...