Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rozwiązanie na błąd w lolu 23.04.2013

adamkapica1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.Pobieramy ten program http://cyberghostvpn.com/

.Instalujemy rejestrujemy się itp.

.Wchodzimy w zakładkę Lista Serwerów wybieramy to jak na zdjęciu po czym klikamy na dole żółty prostokąt i czekamy ,aż zniknie reklama. Gdy wszystko się połączy Cieszymy się grą z małymi lagami

2qtv6tt.png

Opublikowano

I tak to nic nie da, jak masz Battlefield 3 to na forum Battlelog mają ten sam problem i wszystkich łączy jedno, TP... Z tego co tam ktoś napisał to do jutra do 15 powinno wszystko być naprawione.

Opublikowano

I tak to nic nie da, jak masz Battlefield 3 to na forum Battlelog mają ten sam problem i wszystkich łączy jedno, TP... Z tego co tam ktoś napisał to do jutra do 15 powinno wszystko być naprawione.

Dobrze ze za miesiąc mi sie umowa kończy, najpierw 2 tygodnie zanim pieniądze zaksięgują,teraz jakies porty ze człowiek musi pobierać 2343 programów zeby zagrać w głupia gre z 1205 pingu

Opublikowano

nie wiem jak oni to robią, mam neostrade przed 18 mi nie działał poszłem na miast teraz wracam i działa normalnie ale u większości jeszcze nie działa :huh:

Opublikowano

Ja mam też Neo 10mb/s i wszystko smiga, nie wiem co moze być problemem ale chyba nie TP :P

Również mam neo 10mb/s ale bez "CyberGhost VPN" lol mi nie działa, jak ma juz tak zawsze zostać, ze jak mam grac w lola musze odpalac Ghosta, to ja dziekuje, bo grać z pingiem 250 to nie gra :D

Opublikowano

Niestety ale z tego co mi wiadomo jeśli przy internecie z TP są wysokie pingi i wolny transfer w godzinach tłoku ( 15-21 ) to na 90 % wina TP ... Najlepsze jest to, że nie wiedzą kiedy to naprawią. Podobno ( z tego co mi pisali ) "trwają prace nad modernizacją łącza". Jak ktoś również ma takie problemy może ubiegać się o reklamacje, ja dostałem 50 %. To co wyprawia TP to kpina...

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

ostatnio tp jakieś 2 tygodnie temu miało aktualizacje systemu, przez co ja sam osobiście nie miałem internetu przez 3 dni. Po odzyskaniu go w lolu mam ciągle pingi 90-130. Róśnie do 130 spada do 90, rośnie spada, rośnie spada i tak ciągle przez calutką grę. Czy to przez tp?

Opublikowano

ostatnio tp jakieś 2 tygodnie temu miało aktualizacje systemu, przez co ja sam osobiście nie miałem internetu przez 3 dni. Po odzyskaniu go w lolu mam ciągle pingi 90-130. Róśnie do 130 spada do 90, rośnie spada, rośnie spada i tak ciągle przez calutką grę. Czy to przez tp?

Przez trzy dni? dla mnie to raj, ja przez aktualizacje nie miałem 6 dni.. i tez ostatnio zauwazyłem wzrost pingu, byc moze to wina TP :/

-Jebana aktualizacja systemu

-Potem ksiegowa sie opierdala (czekałem 5dni na zaksięgowanie pieniędzy W TP)

- Pierdolona Awaria z pierdolonymi portami..

- wszystko w 1 miesiac

GG WP Ni chuja, nie podpisuje dalej umowy

Opublikowano

Zgłoście się po reklamacje na stronie orange jest formularz reklamacyjny, zawsze jest szansa że oddadzą pare grosze, a myślę że w sytuacji w której nie było internetu przez kilka dni " musicie " dostać reklamacje. :D

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Ja mam tp i wciąż mi kurwa nie działa ;( Nie wiem kiedy to naprawią. Mieszkam w szczecinie, a wy?

Zadupie, i nadal nie działa :| Ktos tam pisał, ze ma to być naprawione do dziś 15:00

Opublikowano

obok krakowa.

wymienili mi cały router, bo niby to była wina tego (?)

i po wymianie routera ping skacze jak pojebany i grać nie mogę >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...