Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ładowanie serwerów

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wczoraj se normalnie grałem w WarZ i wszystko było cacy.

Dzisiaj wchodzę, długo mi ładuje serwery i nagle mi wyskakuje komunikat " TIMEOUT CONNECTING TO MASTER SERVER, TRY AGAIN LATER ".

Pytałem się w klanie czy też tak mają i połowa osób w moim klanie też tak ma a połowa sobie normalnie gra.

Co zrobić?

Opublikowano

YOYOYO też to mam ;ddd xde z tego co wiem to pracują nad tym połowa graczy to ma ehh trzeba czekać kurwa na uczelnie dzisiaj nie poszedłem żeby warz popykać a ty kurwa takie gówno ;dd HAHHAHHAHAH

Opublikowano

I jak macie jakieś pomysły ?? bo dzwonię do tych pedałów z neostrady a oni mi gadają że to nie z ich przyczyny , z mojej kurwa też nie ..... nawet reistalowałem win7 i w ogóle nie nie pomaga .....

Opublikowano

Też mam neostradę jak wam naprawią porty ... to piszcie na forum ^^ Mam kur** nadzieje że to naprawią i zrywam z nimi umowę ..... oke?

Opublikowano

Witam Ponownie ;DD Nie wiem może oni naprawili ten problem albo ja sam bo mi już działa WarZ wyszukiwanie serwerów etc . np: LoL też ^^ jak wam jeszcze nie działa to zróbcie reinstal routera/modem zależy jak macie ^^ jak tak zrobiłem i nagle mi działa :DDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...