Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Eq Rasta i ^ 6 Tarcz

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Znalazłem na dysku tarcze i eq rasta może sie komuś przyda. Eq rasta juz gdzieś było ale tak linki wygasły i sie zgubiło w spamie.

SS:

eqrastaitarcze.png

Download:

http://speedy.sh/jbGcE/eqrastaitarcze.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c9288ab64e8b33056ba9aa857ecdde602f6804da0cdafa500c44fbc21da8ce7e/analysis/1366726956/

Ps. W paczce znajduja sie wpisy item list i w tarczach item list item proto i item proto server ale w item proto to i to trza zmienic wearflag czy jakos tak na id warfflagu tarcz bo moj swietny generator all robi ze sie zaklada na helm :D Wpisy icon chyba kazdy umie zrobić jak coś to pw pisać. Jak było to DELETE.

@Edit jak by można to 5% zdjąc z paska ^ ^ z góry thx.

A i jak bd chciał ktoś item proto client i server eq rasta to pw ale i tak każdy sobie zrobi jak chce ;)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Raczej bym to podpial pod "DL" a nie "TuT"

Dzieki za uwage ;)

te górne itemy są chyba stare widziałem je na jakimś hamchi z rok temu ale tarcze fajne

Wiem ;D Z 2009 albo 2010 te itemy rasta są ;3

Opublikowano

Jedyne co mi sie nie podoba to ta pierwsza ikonka ,ale fakt faktem spotkalem sie na 1 serwerze z tymi ikonkami i fajnie to wygladalo :)

Moze sie przyda :)

Opublikowano

@ref

@edit kurcze zapomniałem sie popatrzeć na post up -.--- o 3h :( Nie dajcie warna please ;p

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe, hehe :D Szkoda że trochę nie pasuje do Metka...

PS: Ta druga tarcza, od lewej, na dole... to jest artefakt z Heroes 3, rzuca się w oczy :D Jak ktoś nie wierzy niech poszpera w google.

A tak to całkiem fajne, daję lajka :)

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

@ref

@edit kurcze zapomniałem sie popatrzeć na post up -.--- o 3h :( Nie dajcie warna please ;p

Na twoim miejsu usunalbym poradnik , niech zgadne reeal skill dal ci warna bo zrobiles warna o niecale 3 godzine za wczesniej.

@@ to juz bylo , ale pisales ze to reup dzieki

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Eq rasta fajne, mam na kompie, ale te tarcze w ogóle mi sie nie podobają.

Troche paintowe.

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

Podoba Mi Się Tylko EQ Rasta :D

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...