Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gierka ( internetowa ) do zabicia czasu?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym pograć sobię w gry internetowe ( najlepiej strzelanki ) do ściągnięcia i za darmo... Wiem że jest pewnie mnóstwo takich tematów , ale powiem szrzerze , nie chiało mi się szukać :) . I rzeby nie były to gry typu panfu czy coś innego... A i najlepiej by było , jak by można w tą gierkę zagrać razem z kumplem , muliplayer ( ale to koniecznie nie musi być )

Opublikowano

All Points Bulletin

WarZ

Arctic Combat

Quake Live

Tak naprawdę uznaję że podałeś najciekawsze gierki i zainteresowały mnie dwie , WarZ i Artic Combat. Tylko teraz pytanie , WarZ to nie jest chyba gierka online tylko do kupienia , czy tak?

Opublikowano

WarZ jest to gra online, ale musisz ja kupić.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Witam!

Chciałbym pograć sobię w gry internetowe ( najlepiej strzelanki ) do ściągnięcia i za darmo... Wiem że jest pewnie mnóstwo takich tematów , ale powiem szrzerze , nie chiało mi się szukać :) . I rzeby nie były to gry typu panfu czy coś innego... A i najlepiej by było , jak by można w tą gierkę zagrać razem z kumplem , muliplayer ( ale to koniecznie nie musi być )

"rzeby" ? "szrzerze" ?

A co do gier to Combat Arms, Wolf Team, Battlefield Heroes

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Uważam że w tym przypadku pomocna będzie TIBIA lecz nie zapomnij o ustawieniach.

Mam nadzieję że zrozumiesz swoje błędy i postarasz sie je wyeliminowac.

Gra tylko dla ludzi którzy mieli juz doczynienia z podobnymi np. minecraft, league of legends.

Także jeśli masz stalowe nerwy to życzę szczęścia.

Pozdrawiam każdego użytkownika.

Opublikowano

Uważam że w tym przypadku pomocna będzie TIBIA lecz nie zapomnij o ustawieniach.

Mam nadzieję że zrozumiesz swoje błędy i postarasz sie je wyeliminowac.

Gra tylko dla ludzi którzy mieli juz doczynienia z podobnymi np. minecraft, league of legends.

Także jeśli masz stalowe nerwy to życzę szczęścia.

Pozdrawiam każdego użytkownika.

Ta gierka może nie koniecznie xD. Ostatnio bardzo spodobała mi się gra Skyrim ale przeszedłem całą 3 razy i moży by było coś podebnego. Jak tak to proszę wymieniać...

Opublikowano

Alien Swarm

America`s Army 3

Arma II free

Wszystkie gierki za darmo na steam :)

Jak chcesz link do spisu darmowych gier na steamie to pisz na pw.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...