Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaleziony film... Co to za film?

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f1d7476a66508017gen.jpg

Znalazłem na ruinach budynku i przytaszczyłem do domu... Kojarzy ktoś, czy to jakiś film pełno metrażowy czy coś? Jak ktoś chce, to mogę zrobić zdjęcie innym klatkom, bo są inne ujęcia/klatki/czy jak to się nazywa :p

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Umm.. może to jakiś cenny zabytek :D próbowałeś kogoś ze starszych osób popytać ? Babcie, dziadka może by wiedzieli.

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

No nie pytałem, ale wygląda na zwykły film pełnometrażowy... Tego jest masa, więc mogę przynieść i porobić więcej fotek c:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Najlepiej zabierz to do fotografa lub daj panu od Historii bardziej ci udzielą informacji niż my z forum.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

tam pisze 333!! to film szatana!!

a tak serio to dawniej byl taki projektor ktory wyswietlal takie cos :P moze to jakis film od tego (nie mowie o takim w kinie bo moj dziadek takie cos ma)

xxx

Opublikowano

Sądzę, że to jakiś film pełnometrażowy, bo był w sali w której była tablica szkolna, więc pewnie był pokazywany uczniom... Z drugiej strony... Po co talerze w sali klasowej (z tablicą)...

76561198009257917.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...