Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iwnet mw2 prosze o pomoc fast !

Malossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-O tuz tak zacznijmy. Dziś rano wchodzę sobie na steama patrze nie łączy się cytuje nie mam policzenia z internetem po chwali się zalogowało wyskakuje błąd -118 gdy ominąłem sobie to włączam mw2 i ciskam graj pisze czekaj iwnet ...

-Morze być to wina cze wczoraj przypadkowo wszedłem na schakowany serwer prestiże hack ?!

Proszę o pomoc mój kumple dzisiaj grał i mu all działała to ja już nw chciałem zgłosić do stema lub valve to ich strony nie chodziły nie wiem co mam robić ...

-Wczoraj wszystko ładnie śmigało a dziś nic ... nawet gry internet mi nie chodzi to ja juz nie wiem ...

Proszę o pomoc dam like ! !!!!!

Opublikowano

Na początek polecam zapoznanie się ze słownikiem języka polskiego bo w ogóle nie mogę zrozumieć o co ci chodzi.

Opublikowano

a o to ,ze nie mozna polaczyc sie z serwerem .fakt kolega troche bledow narobil ale po co mu to wytykac. nie dziala mw2 ,mw3 ani black ops .bład polaczenia w IWNetem

Opublikowano

Skoro problem nie jest jednostkowy, to winy trzeba szukać po wspólnych cechach (czyt. programach).
Stawiałbym na to, że winą jest:

- dostawca internetu

- antywirus

- steam/infinity wards

Wydaje mi się, że problem zniknie, jak to zwykle bywa, za jakiś czas.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dobra trochę niewyraźnie napisałem ale ok a co do kolegi

@Up 1.Mam cały czas już dzwoniłem to nie jest wina dostawcy

2.mam ale wyłączonego całego.

3 myślę ze to wina steam ..

A tak ciągle mam błąd łączenia ..

Opublikowano
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Otwórz plik hosts notatnikiem/wordpadem/whatever.

Wklej tutaj lub poszukaj coś związanego ze steamem (np. steampowered) i dodaj na początku linijki #, lub ją usuń.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

127.0.0.1 steampowered.com

127.0.0.1 steamblablab.com

Na

#127.0.0.1 steampowered.com

#127.0.0.1 steablablab.com

Bardziej rozpisać?

Opublikowano

oki zrobione

dobra kolejny mam błąd niby jakiś

Kod błędu:-118

Nie można połączyć z serwerem - serwer jest niedostępny lub nie połączono z Internetem.

a co z tym ?

Opublikowano

proponuje wylogowac sie z steam i przy logowaniu nastepnym zaznaczyc ,ze zapomnialo sie haslo.wpisac login i podac maila .przysla klucz weryfikacyjny ,wpisuje sie nowe haslo i wszysko juz w porzadku jest.tez czekalem sadzilem ,ze to cos u nich i naprawi sie samo ale neistety.proponuje tak zrobic i gra smiga .

Opublikowano

Wchodzisz biblioteka na steamie ---->klikasz mw3 właściwości----->Pliki lokalne---->sprawdź spójność plików

Pomogłem daj like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...