Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Host

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Opiszę co chcę, najlepiej tanio, bardzo tanio nie musi być ale, żeby nie było drogo. Około kilkadziesiąt slotów. hosting ma być ZAUFANY, najlepiej z item shopem który jak podaje nr konta w banku to mi kaskę przelewa, chcę ustawić 2 zł za Vipa a 3 zł za Super Vipa, bardzo tanio wiem, ale więcej mi nie potrzeba. I od razu 2 pytania :

1. Czy w item shopie na tym hostingu jak ktoś kupi VIP'a to mu daje automatycznie czy ja muszę nadać danej osobie?

2. Jak zerwać umowę? Jak nie zapłacę to serwer automatycznie się .. "usuwa" lub "zawiesza"? Bo nie uśmiecha mi się ciągać po czymś bo nie zapłaciłam miesięcznej składki.

I może jeszcze jakiś opis konfiguracji jak tam dodaje pluginy, jak edytuje na danym hostingu jaki podacie. Jeżeli ktoś byłby chętny do pomocy to proszę o PW. (Do pomocy NIE znaczy do pomocy w opłaceniu serwa tylko chodzi mi o pomoc w rozbudowie serwa itp itd, żeby grało kilkadziesiąt osób z powiedzmy 20 to by było fajnie, ale nie wiem jak tak zrobić oprócz reklamy na MPC.)

oraz abym mogłabyć HeadAdminem/właścicielem z konta non-premium, bo chwilowo mam problemy z tym, za niedługo je rozwiążę:)

Opublikowano

darmocraft.pl bądź , mineserv.eu
1.Jeżeli zainstalujesz odpowiednie pluginy to itemshop jest w pełni Automatyczny

2.Nie zawierasz żadnej umowy, zero zobowiązań, płacisz za server i na tyle Ci on służy

Opublikowano

-Dobrze, a czy mogę być założycielem serwera na craftserve.pl na koncie non-premium?

-Czy opłaca się robić serwer publiczny 20 slotów? Ile na tym można zarobić miesięcznie? (Chodzi o itemy, vipy i super vipy, ceny bardzo tanie)

-Czy jak nie zapłacę meisięcznej składki to czy serwer się zawiesza dopóki nie zapłacę czy po prostu musze się ciągać po sądach xD? trololo..

-Czy ktoś pomógłby mi rozkręcić serwer? Nie oferuję pieniędzy za pomoc ponieważ sama zbieram na szkołę, ale nie chcę także składki na serwer, opłacam zupełnie sama.

-Czy jest taka opcja, że jak założe serwer na craftserve.pl i ktoś kupi coś w item shop i tego nie dostanie?

-Czy jak ktoś czegoś nie dostanie z items shop a to kupił to czy może mnie pozwać czy craftserve? I czy może wg pozwać o takie coś D:

all pytania dotyczą craftserve.pl

Opublikowano

darmocraft.pl bądź , mineserv.eu
1.Jeżeli zainstalujesz odpowiednie pluginy to itemshop jest w pełni Automatyczny

2.Nie zawierasz żadnej umowy, zero zobowiązań, płacisz za server i na tyle Ci on służy

pukawka.pl

Opublikowano

najlepszy i najtaszy host moim zdaniem to www.mine24.pl 1 zl=1 slot. zaufany dobry sponsoring oraz PANEL kontrolny czyli ten caly itemshop. sam z niego korzystam :-D.

UWAGA:kupuj tylko peypal'em bo najtaniej !!!

Opublikowano

-Dobrze, a czy mogę być założycielem serwera na craftserve.pl na koncie non-premium?

-Czy opłaca się robić serwer publiczny 20 slotów? Ile na tym można zarobić miesięcznie? (Chodzi o itemy, vipy i super vipy, ceny bardzo tanie)

-Czy jak nie zapłacę meisięcznej składki to czy serwer się zawiesza dopóki nie zapłacę czy po prostu musze się ciągać po sądach xD? trololo..

-Czy ktoś pomógłby mi rozkręcić serwer? Nie oferuję pieniędzy za pomoc ponieważ sama zbieram na szkołę, ale nie chcę także składki na serwer, opłacam zupełnie sama.

-Czy jest taka opcja, że jak założe serwer na craftserve.pl i ktoś kupi coś w item shop i tego nie dostanie?

-Czy jak ktoś czegoś nie dostanie z items shop a to kupił to czy może mnie pozwać czy craftserve? I czy może wg pozwać o takie coś D:

all pytania dotyczą craftserve.pl

Nie wiem czy się opłaca robić serwer, ale fakt jest taki że na craftserve.pl nie zarobisz ani złotówki które będziesz mogła wydać na Swoje przyjemności , jedynie opłacić serwer na kolejny okres.

Zapewne jeśli nie zapłacisz kolejnej składki, serwer się zawiesza na jakiś okres a później usuwane sa dane by nie zaśmiecały dysków skoro już nie kwapisz się do zapłaty.

Opcja jest, zawsze może być błąd skryptu , więc wszystko możliwe.

Pozwać może craftserve,pl bo to oni odpowiadają za konfigurację i prawidłowe działania, jednak by zgłosić pozew o wyłudzenia lub nieotrzymanie zakupionego przedmiotu wartość musi być znacznie większa niż te 2 zł za Vipa :) Policja oczywiście przyjmie takie zgłoszenie ponieważ jest to naruszenie prawa, ale czy podejmą jakieś działania za 2 zł ? Szczerze wątpię a jeśli by nawet to po jakim czasie :)

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...