Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemcy vs. Rosja

Partyzant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Co jest lepsze, chodzi mi o:

- pancerz,

-siłę ognia,

-przebicie.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

@Up

Przebicie, to Rosja?

Jak już, to ZSRR....

I nie masz racji, bo to Niemcy mają większą penetracje, a dokładnie mówiąc, to Niemieckie działa.

@Topic

Niemcy mają zdecydowanie lepszy pancerz.

Siła ognia? Jeżeli masz na myśli DMG, to jest mniej więcej po równo, ale od 9 tieru, bo na niższych, to ZSRR ma większy DMG.

Penetrację większą mają Niemieckie działa.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Niemcy - Pancerz nawet taki pz35t może odbic :), Penetracja, mobilność, dmg średnie, Dobra celność (prawie zawsze trafisz w wybrany cel). Na X Tierze masz E-100 (Tak idż w drogę do E-100 przez pz38nA) który ma bardzo dobry pancerz i największe dmg z całej gry (chodzi mi o czolgi) i PZ4 z haubicą robi rozpierdol.

Rosja - Siła ognia, penetracja jest troszke mniejsza od niemców, pancerz zaczyna się od IS-3 więc długa droga

Ja akurat nie przepadam za ZSRR gdyż droga jest żmudna i nie zbyt przyjemna (do kw-1s) bo kw-1 akurat na te czasy już nie jest zbyt dobry.

Opublikowano

Tak jak w temacie. Co jest lepsze, chodzi mi o:

- pancerz,

-siłę ognia,

-przebicie.

ZSRR to czołgi bardziej do "walki wręcz". Możesz wyjechać, pierdzielnąć, odbić i się zdążych cofnąć. Niemcy się do tego nie nadają, są za wolni. Oni mogą grać na II lini i snajpić (bardzo dobre, celne działa). Pozatym nie ma sensu pchać się takim E-75 na sam przód. Jednak E-100 z dobrym kątowaniem i goldem (zwykłe mają bardzo słabą penetracje i przeważnie mało osób na nich jeździ) naprawdę może dużo zdziałać.

Pancerz: Niemcy mają gruby, ZSRR dobrze skątowany.

Siła ognia: Zbliżony, ZSSR ma więcej dmg ale dłużej ładuje.

Penetracja: Bardzo podobna (i tak się strzela w weakspoty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...