Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Swędzenie ciała

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Jak np. biegam, podnoszę ciężary (ogółem gdy się męcze fizycznie) to z początku jest wszystko ok, ale po 8-10 minutach takiej czynności strasznie mnie swędzą plecy, ręce i twarz. Wie ktoś może czym jest to spowodowane?

Opublikowano

Bo najprawdopodobniej się pocisz i przez pot plecy cię "swędzą"

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

robiłeś badania , czy nie masz uczulenia na pot? chyba że bierzesz jakieś odżywki ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Obtarć żadnych nie mam, a odżywek żadnych nie biorę. To jest normalne, że jak się pocę (bo właśnie pocę się) to mnie wszystko swędzi? Jeszcze dodam, że nie jestem gruby, w wręcz przeciwnie chudy (ok.1,7m i 52 kg).

Opublikowano

Zawsze jak się spocisz, to cię swędzi xD

No, ale ty musisz się nadmiernie pocić, bo w czasie 10 minut jest to nie możliwe.

Idź z tym do lekarza.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zmien material ( koszulka ) w jakiej cwiczysz. na cos 100%, zadnych mieszanek materialow, miekkiego, oddychajacego, bo moze to byc wina koszulek. Lub w za duzej temperaturze prane i podrazniaja Tobie skore.

Ja wystarczy, ze przez 10 minut mam jakis wysilek fizyczny, przestaje, spoce sie i wyskakuja mi na calym ciele wyskakuja mi chrosty ktore strasznie swedza jak wyskakuja, i jak wyskakuja to taki uczucie jak by ktos goracy czubek malutkiej igielki wbijal. Moze i tez mam uczulenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...