Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mikro

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z mikrofonem w wocie , nie chce mi działać ; / Na ts-ie wszystko joest ok . Ale na Wocie jak klikam klawisz to nie chce zaskoczyć a jak zaskoczy to na 1 sekundę , no a raz normalnie działa ... ;/

Opublikowano

ja mam to samo. pisalem kiedys tez temat, niestety nikt nie mogl mi pomoc. na ts normalnie dziala i to tam wlasnie gadam. jak nacisne q to na chwile nieraz zalapie a potem to wgl nie dziala

Age is just a number :)

Opublikowano

ale ty nie rozumiesz ze jak nacisne q czyli klawisz ktory aktywuje mikrofon w wot to nic sie nie dzieje. jak inni mowia to jest taka zielona otoczka a jak ja mowie to nieraz na chwile sie zapali a zazwyczaj to nic nie ma

Opublikowano

Sprawdź, czy klawisz od włączania mikro nie kłóci się z inną opcją, tj. czy nie masz do tego przycisku przypisanej też innej funkcji.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

ale ty nie rozumiesz ze jak nacisne q czyli klawisz ktory aktywuje mikrofon w wot to nic sie nie dzieje. jak inni mowia to jest taka zielona otoczka a jak ja mowie to nieraz na chwile sie zapali a zazwyczaj to nic nie ma

Świeci się tylko wtedy, jeżeli mikrofon wychwytuje dźwięk. Tak jak mówią, musisz pobawić się w ustawieniach mikrofonu. Włącz, wyłącz, czułość na full (przedmuchaj), itp. Też miałem problem, że nie chciał mi chodzić, a na "Odśwież urządzenie" gra mi się zwieszała.

Opublikowano

można sprawdzić, czy nie widzi/nie słyszy , czy po prostu otoczka nie chce sie wyswietlic
Jak ja gadam, to czesto koledzy slysza, a otoczki jak nie bylo tak nie ma :<

shoob.png

Opublikowano

Świeci się tylko wtedy, jeżeli mikrofon wychwytuje dźwięk. Tak jak mówią, musisz pobawić się w ustawieniach mikrofonu. Włącz, wyłącz, czułość na full (przedmuchaj), itp. Też miałem problem, że nie chciał mi chodzić, a na "Odśwież urządzenie" gra mi się zwieszała.

nie czaisz ze na ts czy mumblu normalnie dziala?

Opublikowano

tak jak up gada mam ten sam problem , Daje test mikra to sie słyszę , prubuje cos do innych powiedziec to mnie nie słyszą , raz mi się udaje i w magiczny sposób słychać mnie a potem znowu klapa

Opublikowano

Mam tak samo i też myśle ze to przez mody... Moze je pokasuj i wtedy zobacz. Ale ja tak mam od 0.8.4 jak na 8.5 nie bedzie dzialal to sie wkur...

Opublikowano

nie czaisz ze na ts czy mumblu normalnie dziala?

K**wa ! Człowieku. Nie czaje. Wiem, też rozmawiam na mumble albo ts3 i normalnie mnie słychać,a na wot nie ! Co innego to teamspeak, a co innego wot. Tam masz osobne ustawienia do mikro. To wina gry, nie mikro. Jak wszystko śmiga na innych komunikatorach, a wot nie to grzeb w ustawieniach. Jak system od dźwięku (W W.o.T ! ! !) nie wychwyci mowy to nie będzie przekazywał tego dalej i cię nie słychać. Musisz bawić się Ustawieniami !

Opublikowano

ja juz bawilem sie z godzine i dalej nic sie nie dzieje jak naciskam q. nieraz ale rzadko jak cos powiem to mnie slychac a tak to wgl nic 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...