Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fable- Zapomniane Opowieści.

Patryksz11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że coś w podobie tego tematu już było jednakże nic nie pomogło. Otóż Wczoraj kolego dał mi na Pendive Fable-Zapomniane Opowieści. Nie trzeba było już instalować ponieważ było już zainstalowane. Niestety gdy chcałem uruchomić grę i kliklem 2 razy na ikonkę gry- nic sie nie działo . Poszperałem coś w Fable jednakże teraz wyskakuje mi taki błąd Sądze że to nie wina komputera więc nie będę podawał informacji.

http://www.aeriagames.com/forums/pl/viewtopic.php?t=38725

(Tu jest obrazek błędu.)

Opublikowano

Zainstaluj normalnie grę fable i ściągnij najlepiej visual c++

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

DZIAŁA!! Jesteście boscy!! Jest jeszcze tylko jeden problem. Kolega ściągnął tę grę i nie mogę się połapać jak to spolszczyć. Szukałem folderu lang lecz go nie ma.

Opublikowano

DZIAŁA!! Jesteście boscy!! Jest jeszcze tylko jeden problem. Kolega ściągnął tę grę i nie mogę się połapać jak to spolszczyć. Szukałem folderu lang lecz go nie ma.

Ale co pobrał ? grę pobrał ? jeżeli tak to nie możemy pomóc tobie/koledze gdyż forum nie popiera piractwa ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Spolszczenie mozesz pobrac TU :

Jak zainstalowac ? Napisz w google : Jak zainstalowac spolszczenie do Fable Zapomnienie opowiescie

Mam nadzieje ze pomoglem :)

:D Na wesoło ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...