Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 2 - Czy warto ?

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zakupić grę Far Cry 2 ale nie wiem czy się opłaca. Gra jest używana oraz w bardzo dobrym stanie. Razem z wysyłką kosztuje 17zł. Proszę o opinie czy warto kupić tą grę.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Za 17 zł to wszystko warto kupić.

Kup, ale cudów nie oczekuj. Dwójka jest 3 razy gorsza od trójki, fajnie można polatać ale na dłuższą metę się nudzi :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Za 16 było CD-action z FC2, dwoma innymi pełniakami i 150 stronami ciekawej lektury...

Szczerze to jedynka nieporównywalnie lepsza niż dwójka, za 17 złoty możesz kupić, nic nie stracisz.

Opublikowano

Za 17 zł to wszystko warto kupić.

Kup, ale cudów nie oczekuj. Dwójka jest 3 razy gorsza od trójki, fajnie można polatać ale na dłuższą metę się nudzi :)

Co ty pierdolisz?! Jak trójka ma daremne AI przeciwników :|. Niby najtrudniejszy poziom gry ma być super hardkorowy, a ziewałem z nudów bo przeciwnicy byli tacy głupi, że szkoda gadać.

Dwójka ma o niebo lepsze AI przeciwników bo tam jak ustawisz najtrudniejszy, to padasz jak szmata gdy popełnisz najmniejszy błąd ;]. Kampienie tam też się nie opłaci bo cię rozstrzelają jak szmatę.

Z tego powodu dwójeczka ma u mnie duży plus bo była świetna akcja i trzeba było grać ostrożnie by nie zginąć. Tutaj możesz sobie wjechać do bazy z wozem niczym Arnold Schwarzenegger z Likwidatora i rozpierdolisz wszystko.

Jeszcze te klatki z drapieżnikami co potrafią wybić całą bazę <facepalm>. I ty śmiesz mówić, że Far Cry 3 jest lepszy od Far Cry 2? Widać nawet nie grałeś skoro pierdolisz bez sensu.

@Autor

Śmiało bierz Far Cry 2 bo jest to świetna gierka w świetnych klimatach i z bardzo fajnym poziomem AI przeciwników gdzie nie będziesz się nudzić i narzekać na zbyt łatwe zabijanie wroga.

jqeuR.png

Opublikowano

Co ty pierdolisz?! Jak trójka ma daremne AI przeciwników :|. Niby najtrudniejszy poziom gry ma być super hardkorowy, a ziewałem z nudów bo przeciwnicy byli tacy głupi, że szkoda gadać.

Dwójka ma o niebo lepsze AI przeciwników bo tam jak ustawisz najtrudniejszy, to padasz jak szmata gdy popełnisz najmniejszy błąd ;]. Kampienie tam też się nie opłaci bo cię rozstrzelają jak szmatę.

Z tego powodu dwójeczka ma u mnie duży plus bo była świetna akcja i trzeba było grać ostrożnie by nie zginąć. Tutaj możesz sobie wjechać do bazy z wozem niczym Arnold Schwarzenegger z Likwidatora i rozpierdolisz wszystko.

Jeszcze te klatki z drapieżnikami co potrafią wybić całą bazę <facepalm>. I ty śmiesz mówić, że Far Cry 3 jest lepszy od Far Cry 2? Widać nawet nie grałeś skoro pierdolisz bez sensu.

@Autor

Śmiało bierz Far Cry 2 bo jest to świetna gierka w świetnych klimatach i z bardzo fajnym poziomem AI przeciwników gdzie nie będziesz się nudzić i narzekać na zbyt łatwe zabijanie wroga.

No, fajnie, że w dwójce to mi się chciało ziewać jak enty raz z kolei musiałeś zapierdalać przez całą mapę, żeby odzyskać banany jakiegoś wieśniaka...

Najlepsza i tak jest jedynka ale co ja tam wiem jak zwykle...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Lepiej kupić Far Cry 2 z CD-Action, w kioskach z starymi gazetami możesz znaleźć magazyny z 3 ostatnich miesięcy :D i to w niskiej cenie, przy okazji dla gry Magicka warto zakupić ten magazyn 04/2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...