Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem - Army Rage launcher się nie włącza

pawell8391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Army Rage.

Jeśli pisze w niewłaściwym miejscu,to sorry i możecie dać linka do odpowiedniego miejsca bym znalazł prędzej.

Chodzi o to gdyż nie odpala się launcher Army Rage_PL_downloader klikam wiele razy po prostu tak chwilke ładuje i nic nie wyświetla tak mam od 2 dni. Tryby zgodności oraz uruchomienie na pomocą adminstratora nie przynosi skutków przy okazji mówie że jestem jako administrator. Mam win xp z Service Pack 2 i mój pc spełnia wymagania co do tej gry directx najnowszy,sterowniki do karty również co jeszcze moge zrobić ? Dodam że launcher jak każdy inny mi zajmuje 2,91 MB więc raczej wszystko dobrze się pobrało. Jeśli ktoś miał taki problem co ja i potrafi pomóc w rozwiązaniu go będę wdzięczny.

Z góry Pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj od nowa pobrać a jak nie to przeskanuj komputer może masz jakiegoś wirusa.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Skan niczego nie wykrywa, pobierałem już z 20 razy za każdym razem nie idzie wypalić. Mój kolega też miał ten problem tylko że on ma windows 7 więc raczej windows nie ma nic do rzeczy jemu odpaliło dopiero na 2 dzień więc poczekałem i mi nie wypaliło na 2 dzień dlatego pisze.... Jakieś jeszcze porady ?

Opublikowano

Skan niczego nie wykrywa, pobierałem już z 20 razy za każdym razem nie idzie wypalić. Mój kolega też miał ten problem tylko że on ma windows 7 więc raczej windows nie ma nic do rzeczy jemu odpaliło dopiero na 2 dzień więc poczekałem i mi nie wypaliło na 2 dzień dlatego pisze.... Jakieś jeszcze porady ?

A może to dlatego że potrzebujesz Service Pack 3.Słyszałem że nawet jak pisze SP2 to jest wymagany SP3.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Wgrałem nadal nic,to samo, mój kolega jakoś ma Service Pack 1 podstawke do win 7 i mu chodzi bez problemu

Spróbuj Uruchomić jako administrator lub włącz i wyłącz komputer (może coś się z bugowało)

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Uruchamiam jako Administrator lecz to nic nie daje na innym forum ktoś pisał prędzej żeby zresetować i tak robiłem już kilka razy i nadal nic sam już nie wiem co może być albo to jest błąd launchera po prostu. Jak możesz i masz może to wrzuć na jakiś hosting nie wiem mediafire czy gdzie launchera bo faktycznie tamten może być uskodzony tak samo miałem z inną grą z League Of Legends z launcherem jak mi kolega dał to było ok wtedy,jeśli jest taka możliwość to prosze dać linka do niego.Pozdro

Opublikowano

Problem rozwiązany. Pobrałem całego Clienta z neta 988 MB jest niestety po angielsku,ale lepsze to niż nic.

Podaje zatem linka

http://www.atomicgamer.com/files/103741/army-rage-full-client-v1-0-391-free-to-play

Wybieramy serwer z jakiego chcemy pobrać,

Download From Public Server #2 oraz 3 czekamy wtedy 3 minuty i wyświetli się przycisk download.

Dalej to już każdy wie co robić po pobraniu.

Temat można zamknąć już oraz dzięki chociaż za chęci pomocy, Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...