Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elitemt2 off?

SirKotlinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elitemt2 off? od rana nie dziala nic - strona, patcher, forum

czy tylko ja mam taki blad? czy wam tez nie dziala?

www.elitemt2.org

a po uruchomieniu patchera blad mi wyskakuje i nic nie moge zrobic. ( elitemt2 nie zakonczyl mi sie pobierac )

----------------------------

Zastanawia mnie czemu akurat dzisiaj padło tak dużo prywatnych serwerów metin 2...

Bo to raczej nie jest możliwe iż tyle serwerów w tym jednym dniu padło przez jakieś updaty czy coś tego typu... Atak?

Opublikowano

No pewnie jakieś ataki.. To jest nierealne że tyle serwerów poszło.. DiamondMt2, Elite itd. Diamond już od wczoraj nie działa.. Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj naprawią :3 .

Opublikowano

na 100% ataki no niestety ;/ nie gralem na serwerze od ponad roku dzis chcialem wrocic ale patcher mi sie pobiera juz okolo 5h i nic ... strona nie dziala ;'( nic tylko czekac ^^

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

na 100% ataki no niestety ;/ nie gralem na serwerze od ponad roku dzis chcialem wrocic ale patcher mi sie pobiera juz okolo 5h i nic ... strona nie dziala ;'( nic tylko czekac ^^

No żeby tylko nie padły na zawsze..

Opublikowano

Ja wlasnie gram dosyc dlugo na Pandorze i na Diamond paczam wczoraj odpalam metina jakis blad , paczam pozniej na stronke pandory OFF mam nadzieje ze servery nie na zawsze off

Czytalem tez ze niby servery off bo cos z netem tam mają i ciagu 24h to naprawią ale no trzeba czekac :D

Up.Nie wiem jak jest z dragonem bo nie gram ale strona dragona dziala i jest okolo 50 osob na servie tam ......

Opublikowano

Hmmmmmmmmmmm napewno jakieś ostre ataki są , bo ostatnio strzasznie dużo serverów atakują .. Imperiummt2 , Camerionmt2 teraz elite pandora coś się musi dziać albo ktoś naprawde wysoko postawił sobie cel i chce zniszczyć te servery.

@edit

ale naprawde mnie dziwi to że elitemt2 jest off nie było tak od niepamiętnych czasów a server naprawdę długo już stoi więc możliwe że server off forever :O

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Ja również nie mogę zalogować się na Elite, patcher w ogole sie nie uruchamia. Ale inni gracze na serwerze są zalogowani i nie na modzie a normalnie, jak chociażby mój przyjaciel. On problemu z zalogowaniem się nie miał a ja i owszem, tak samo oficjalna stronka też mi się nie wlącza. Jeśli więc to atak to dziwny ...

Opublikowano

tez mam problem z elite będzie dziś to naprawione wie ktoś ????

Trudno powiedzieć. Można się zalogować zmieniajać nazwe pliku metin2.bin na metin2.exe, pomija się wtedy patchera.

Opublikowano

O ścięcie głowy idę że to DDoS. Czekajcie. Prawdopodobnie skończa się ataki. Ostatnio mój kolega miał atak DDoS'a na małym VPS'ie. Więc to teraz kwestia czasu kiedy wrócą do sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...