Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2 Medium Tank

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czemu jak trafie wroga to zamiast zabrać mu jakąś sumkę hp to zabieram mu 9-15hp? Chcę dojść do Shermana i Jumbo ale jak mam tyle hp zabierać to nigdy nie dojdę.. Czy to zależy od tego gdzie trafiam?

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czemu jak trafie wroga to zamiast zabrać mu jakąś sumkę hp to zabieram mu 9-15hp? Chcę dojść do Shermana i Jumbo ale jak mam tyle hp zabierać to nigdy nie dojdę.. Czy to zależy od tego gdzie trafiam?

Jeśli grasz z haubicą to zależy w co trafisz, więcej zadasz waląc w bok/tył niż w przód

Jeśli normalnym działem to dmg jest ustabilizowany (o ile przebijesz), a jeśli walisz OB to tak samo jak wyżej

Opublikowano

Haubicą musisz strzelać w cienki pancerz ;)

Wtedy będzie fajny dmg.

shoob.png

Opublikowano

Haubica to jakie działo? 75?

Tak

Haubice to działa z podobną penetracją Odłamkowo-Burzących do penetracji PrzeciwPancernych

Ew. mają tylko pociski Odłamkowo-Burzące i Kumulacyjne

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...