Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]You were disconnected from EA Online (1)

XCoP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam ten problem gdy próbuje wbić na jakiś serwer. Sprawdzałem Napraw Instalacje itd. Oraz restartowałem kompa nic nie pomogło. Miał ktoś taki problem i wie jak go naprawić?

Opublikowano

Tak. Wszystko zaaktualizowane. Robie reinstall gry aktualnie pozostalo 2gb do sciagniecia jutro ( a właściwie dzisiaj ) dam znać czy działa. Próbowałem punkbustera odisntalować , przeinstalować itd. Bez skutku.

Opublikowano

Nadal to samo. Co do punkbustera instalowałem przez pbsvc ktore było w folderze z grą. Teraz próbuje manualnie zainstalować przez pbsetup ale mam problemy z sciągnieciem go ze strony evenbalance. Przy kliknięciu download jest błąd wczytywania strony.

@Edit

Ściągnąłem punkbustera i jak klikam check for updates to mi wyskakuje błąd że strona internetowa evenbalance nie działa lub cos w tym stylu.

@Edit 2

Póki co próbuje z tym punkbusterem żeby zaaktualizować. Pisze mi downloading pbersvc coś takiego po chwili zmienia się na the client for ,,bf3" is updating i wyskakuje ten error co wcześniej czyli nie może się połączyć ze stroną webfile1.evenbalance itd. Próbuje dalej.

Opublikowano

Ja to mam od wczoraj. Prosiłbym kogoś komu gra działa o wrzucenie folderu ,,pb" z gry abym mógł sobie do swojego przerzucić i zobaczyć czy działa.

Będę wdzięczny.

@Edit

@UP

To nie coś z EA bo ludzie normalnie grają.

Opublikowano

Wylacz zapore + anty vira na czas grania i zobacz czy nadal masz taki problem

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Dzięki gosciu jesteś zajebisty pomogło :] jednak to nie był antywirus. Lece nakurwiać a rozwiazanie jest u góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...