Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]dodatki

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ( po za ciałami innych graczy i sklepem ;p ) można znaleźć dodatki do broni ? chodzi mi głównie o tłumiki i celowniki , ale inne rzeczy też się zawsze przydadzą

Opublikowano

@2xUP
Police Station ? chyba 30 patchów temu , ja znajdywałem tam jedynie forward gripy i to w styczniu/grudniu więc wątpię żebyś tam coś znalazł.
@topic
Spróbuj lotnisko (konkretnie taka strzelnica z tyłu lotniska) sporo zombie i daleko do safe zona , ale jak na razie tylko tam udało mi się znaleźć itemki takie jak:
-Tłumik
-Forward Grip (czasami nawet po pare sztuk na jednym serwie)
-Holographic
-Laser do broni.
Więcej spawnów dodatków nie znam , może jeszcze tam w Crystal lake , ale nie wiem nie byłem tam nigdy więc nie jestem pewny :)

Opublikowano

West Boulder Meteorological station, jakoś tak

Kiedyś to tam moim zdaniem najwięcej dodatków leciało tera może mniej ale znalazłem tam Holographic,forwardy,często lasery i latarki,kobra Nie ma ich dużo ale są

Lub lotnisko

@up

To miałeś pecha bo jakieś 5/8patchy temu tam znalazłem foward gripy,kobry i nawet raz holo.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

Dałoby się znaleść ale już nie tak często ja tam znalazłem tylko Kobre,laser i latarke do broni. A teraz znów spawn zmienili podobno więc nic nie wiadomo

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz bardzo dużo respi się dodatków do broni. Prawie w każdym mieście w markecie się znajdzie.

xxx - najlepszy Polski blog o World of Tanks! 

OU53lvf.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o akcesoria do broni to polecam wszelkie Markety :D tłumiki i celowniki to bardziej komisariat

Opublikowano

Policja sklep tylko tu.

Nie wiem po co sie odzywasz jak nie wiesz i piszesz głupoty (napisałeś to co każdy żeby dobić post ;d )

akcesoria można znaleźć wszędzie tylko zależy od spawu możne być w

sklepie,radiowozie,policji,bazie wojskowej , nie musi to być "Tylko Tu" -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś w SmallVille czy jak to się piszę znalazłem tłumik i acog na policji,dodatki także znajdywałem w Clearview w Markecie tym dużym oraz także na policji

card.png

Opublikowano

Nie wiem po co sie odzywasz jak nie wiesz i piszesz głupoty (napisałeś to co każdy żeby dobić post ;d )

akcesoria można znaleźć wszędzie tylko zależy od spawu możne być w

sklepie,radiowozie,policji,bazie wojskowej , nie musi to być "Tylko Tu" -.-

Sam sobie nabijasz posty na mnie.

Szukaj w Policji i Super Markecie najlepiej w clearwiev w frostypines też sie dobrze respią.

W ClearWiev cały czas tłumiki flashhidery, forwardgripy, celowniki itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...