Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy w Diablo 3

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedwczoraj kupiłem sobie Diablo 3 u siebie w mieście w mm za 120 zł płyta + klucz itd. Zacząłem grać barbarzyńcą i powiem że gra mi się bardzo przyjemnie . Grałem w poprzednie częsci gry więc chciałem też przejść 3 część . Lecz gdy pograłem około 40 minut zauważyłem że różnica wg mnie jest ogromna . I tutaj chciałbym was prosić o kilka porad dla początkującego min

Na co zwracać uwagę

Jaki robić build pod barbarzyńce takiego który nie pada a też potrafi przyłożyć

I jakie dobierać itemy

Obecnie mam 12 lvl robię misje na kostur kazurów i biegam z jednoręczną kosą i tarczą . Reszta itemów to drop z bossów i tych podbossów . Pozdrawiam , odpowiedzi będę obdarowywał +.

Opublikowano

Nie grywam tą klasą, ale co nie co się orientuję. Pod barba ładuj itemy pod resy, witalność, siłę i kryta (Siłę krytów także). Do hełmu z gniazdem wkładaj do 60 lvl rubin na exp. Do reszty itemów (Oprócz broni) jak są z gniazdami wkładaj ametysty. To chyba tyle. Jak masz wątpliwości to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...