Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dzwiwny zarobek na NightCore.pl ?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram na nighcore.pl od wczoraj i dalej nie mam pojecia jak zarabiac na małym levelu. Widzialem nie raz postacie z nazwa Droper ale nie wiem co dropic i gdzie dropic a zarobek ponoć dopiero dobry od wyższego levela jak ludzie maja 150level i na kilka hitów rozwalają metki i bossy .. a jak mam ja zarobic niby ?

prosze nie zamykać tematu w innym nikt mi nie odpowie

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na niskim levelu zbytnio nie zarobisz dopiero zarabia się od 100 levela gdzie w Krainie śniegu z bicia zombie leci duża kasa ja na 171 mam problem z zarabianiem co z tego jak mogę ubić bosa ale najpierw trzeba znaleść moment żeby boss był bo ci ktoś 5 min temu go uwalił i czekaj dobrze że z metków w Mieście duchów i w leśnym zamku lecą ulepki to wtedy można zarobić ze sprzedaży a tak to się chłopie nie łódź na kokosy. Mam nadzieję że pomogłem trochę chociaż. Więc jak mówiłem na niskim levelu możesz jedynie expić i zbierać kasę za levele robić za nią eq itp.

Opublikowano

Jakbyś chciał zarobić inwestując w dropa to mam 250 dropa mogę Ci go odzsprzedać lub zamienić się za eq na innym serwie:) Koledzy wyżej mają rację. Ciężko na małym lvl zarobić a i na dużym ciężko o bosa, no chyba że siedzisz ciągle na spocie ;p

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...