Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS MW2] Pobieranie

Xskiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dziś zakupiłem pudełkową wersje NFS MW 2012.

Najpierw zainstalowałem klienta Origin, po rejstracji zrobiłem tak: ORIGIN ----> Podaj kod produktu... , wpisałem go,akceptowałem licencje i moim oczom ukazało sie POBIERANIE zakupionego w Saturnie NFS MW 2012...

Sprawdzałem i na płycie jest 6.59 GB danych i spakowany plik "NFSMW" który ma ok. 6.23GB

Dlaczego musze pobierać gre którą zakupiłem na płycie i jest na niej 6.59GB danych, tyle co zajmuje ta gra przed instalacja?

Mam słabego neta na to żeby pobierac tą gre... wydałem sporo kasy za to i h...j...

Pomóżcie mi ! PLS !

Pozdrawiam!

gra.png

Opublikowano

Bo podałeś klucz produktu na origin i musi teraz pobrać ci tego Need For Speed Most Wanted.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

ok, już sobie z tym poradziłem :)

fakt podałem klucz w Originie ale trzeba było znowu kliknac AUTORUN.EXE z płyty i dać tak jak na początku INSTALUJ i się zaczęło instalować z płyty.

Teraz mam nastepny problem :/ na Win 7 zainstalowało się normalnie a na XP pisze że SYSTEM JEST NIEOBSŁUGIWANY i trzeba zmienić na nowszy, tylko że nie mam Win 7 żeby sobie go zainstalowac na tym 2 kompie co jest XP... mam jakiś Windows 7 Turbo z neta...

Może ktoś wie jak zainstalować NFS MW 2 na XP-ku :)

Porsze o odpowiedź :)

gra.png

Opublikowano

Może ktoś wie jak zainstalować NFS MW 2 na XP-ku :)

MW2 nie odpalisz na XP'ku.

Directx 10, który jest potrzebny do gry, nie jest obsługiwany przez XP.

Musisz zmienić system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...