Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Siema Czy wy tez nie możecie włączyć lola + skąd pobrać Frapsa FUll za fre

scoper1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam... gdy próbuję zalogować się na Lola to pisze (Próba połączenia 1....2....3) pomocy !!! i skąd można pobrac Frapsa za Free pełną wersję albo jakiś inny program do nagrywania proszę o pomoc !

Opublikowano

też to mam a frapsa to lepiej actiona kupić takie moje zdanie nie wiem jak innych moze to forum popiera piratstwo czy jak to sie pisze ale ja nie wiec sorry ale ci nie pomoge Nie hejtowac ;D Wyrażam swoje zdanie ;)

My Steam Profile https://steamdb.info/calculator/76561198062082037

Worth:1162€ (315€ with sales)

Games owned:988

Games not played:743 (75%)

Hours on record: 4,725.8h 

Opublikowano

też to mam a frapsa to lepiej actiona kupić takie moje zdanie nie wiem jak innych moze to forum popiera piratstwo czy jak to sie pisze ale ja nie wiec sorry ale ci nie pomoge Nie hejtowac ;D Wyrażam swoje zdanie ;)

spoko spoko ale ja chcem frapsa do nagrywania lola albo jakis inny program ! :P

Opublikowano

skąd można pobrac Frapsa za Free pełną wersję albo jakiś inny program do nagrywania proszę o pomoc

Nie popeiramy piractwa. Nie dostaniesz tutaj linku.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Do nagrywania meczy polecam LoLRecorder.

Program jest darmowy.

Jednak do nagrywania np. na yt z końcówką .avi potrzebny jest program typu Fraps lub Action który jest płatny.

Opublikowano

Aż tak jesteś leniwy i nie możesz sobie wpisać w google "fraps ..."? -.-

Co do LoL'a to nie mam problemów, a do nagrywania polecam Mirillis Action lub LoL Recorder do samych powtórek.

1994993994.png
Opublikowano

mi nie działa

a co do nagrywania to polecam narazie nagrywać lol recoder a puzniej jak jakiś meczyk ci dobrze wyszedł to odpalasz go i wtedy dopiero nagrywasz, nawet frapsem

czemu tak? fps się nie zmienia, nie zasmiecasz dysku plikiem 800mb tylko taki jest max 10mb

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

działa wam już?!?

Nie, podobno ten problem z neo ma być rozwiązany do jutra 15

Tak ten program pomoze , ale grac sie nie da , bo lagi niemiłosierne ..

E tam, graj na PBE, zadnej różnicy to niezrobi :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...