Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Modyfikacji

bloo4444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<----- Reklama :D

Witam, szukam modyfikacji ktora dodaje FPS do minecraft oprocz OptiFina i FPS++ :)

Prosze o szybka odpowiedz

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo ,to nie ma czegoś

takiego.

Posiadam dosyć sławnego ModPacka i nie

spotkałem się z taka Modyfikacja.

Jedynie OptiFine

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Oczywiście, że jest... Pobierz sobie Magic Luncher. Jak go włączysz to wejdź w Setup ----> Advanced ----> Memory. I w tamtym okienku przepisz 50 - 70% swojego ramu. Nie polecam przepisywać więcej bo minecraft ci będzie śmigać a przeglądarki nie otworzysz :D

Mam nadzieję, że pomogłem ;]

Opublikowano

Można uzyc Frapsa

Coo ? Fraps to nie modyfikacja do minecrafta Frapsem sie nagrywa gry i zabiera duzo FPS z gier. -,-

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...