Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 500 expa za 5 minutowa gre?

Genway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, pewien znany streamer nagral jak szybko levelowac swojego smurfa.

I pod koniec dostal 478 expa, moje pytanie brzmi z dupy strony?

Grając teraz premade z kumplem i jakims 1 randomem skonczylismy gre w 6-7 minucie i dostalismy 70-80 expa, bez boosta i Z firstwinem.

Pod koniec mowi ze mial first wina i boosta z tym boost daje 2x tyle expa ile normalnie wiec maxymalnie wyjdzie 200 expa z boostem i firstiwnem, wiec skad on dostal 478? Te kilka sekund cos znacza? Czy to poprostu cos zbugowanego?

Opublikowano

Ten sposób jest dobry nie tylko na powerlevelowanie smurfa, ale też na szybkie zarabianie IP na 30LVLu

Gra 5 minutowa daje nam 28IP, jeśli zagramy 10 takich gier minie około godziny (wliczyłem przywoływanie, wybieranie postaci itd) więc za godzinę grania dostaniemy 280IP czyli więcej niż za dzienną wygraną którą możemy robić godzinę, a normalną grę na SR nie zawsze wygramy więc możemy dostać 90IP za godzinną grę. Ten sposób jest bardzo opłacalny ale nudny ;d Wczoraj zagrałem ~7 takich gier z kolegami.

Znawca
Opublikowano

Ten sposób jest dobry nie tylko na powerlevelowanie smurfa, ale też na szybkie zarabianie IP na 30LVLu

Gra 5 minutowa daje nam 28IP, jeśli zagramy 10 takich gier minie około godziny (wliczyłem przywoływanie, wybieranie postaci itd) więc za godzinę grania dostaniemy 280IP czyli więcej niż za dzienną wygraną którą możemy robić godzinę, a normalną grę na SR nie zawsze wygramy więc możemy dostać 90IP za godzinną grę. Ten sposób jest bardzo opłacalny ale nudny ;d Wczoraj zagrałem ~7 takich gier z kolegami.

Ale chyba nie zawsze pojdzie tak dobrze. Przecież mogą się trafić dobzi enemy którzy to cb beda rozwalać a nie ty ich

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...