Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozmowa] Rozmowa na temat gry.

CNS00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pozwoliłem założyć sobie temat ponieważ nie chcę zakładać tysiąca tematów żeby zadać luźne pytanie albo z kim porozmawiać oczywiście na temat gry.

Co myślicie aby administracja BFa zmieniła w końcu system gry z kolegami? Denerwuje mnie to bo chce pograć z kolegą i dodaje go do listy znajomych, jak on gra to klikam "Dołącz", ale i tak niestety system LOSOWO wybiera teamy. Albo jak już damy rade się spotkać w teamie na serwerze to jak kolega jest najlepszy, a Nasz team wygrywa to go przeżuca do słabszej drużyny. Dla mnie to beznadzieja. Jak już przeżucać to dwie osoby skoro są niby w teamie i grają razem.

Opublikowano

Temat nie potrzebny według mnie. EA o tym twoim problemie dostaje multum maili ale i tak nic nie zrobią. Dlaczego? Pazerność.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

@up nie pazerność, lecz niechce im się.

Teraz dosyć mają roboty przy BF4.

Gdyby mieli czytać każde maile do nich, musieli by wynająć ze 100 osób do tego...

Opublikowano

Jak narazie to ogólnie ludzie chcieli/sugerowali by wprowadzić party squad coś jak miało miejsce w battlefield 2 czy w jakiejś innej wersji tego nie wiem,bo akurat w taką wersje gry nie grałem :P

Poza tym narazie Ci z Ea mają wypięte na BattlefieldPlay4free tłumacząc się z tym,że nie mają osób wolnych gdyż ekipa jest teraz zajęta i większy priorytet stawiają na Battlefield Heroes w każdym bądź razie oni zawszę znajdą wymówkę jak nie urok to sraczka... .

Opublikowano

Noo bardzo mnie to boli że gra o takiej popularności nie jest aktualizowana i prowadzona z "fasonem". Powinni zrobić właśnie Party Squad, zwłaszcza że wiedzą że ludzie tego chcą. Chyba dla nich to nie jest AŻ tak trudne. Wiadomo że nie zrobią tego w jeden dzień, ale skoro taka rzesza ludzi tego chce no to powinni ruszyć dupy i poświęcić tej grze choć trochę czasu aby usunąć bugi i zrobić to o czym mówiłem.

Opublikowano

Taa zajęci zbijaniem hajsu ;x

Jak coś to polecam ArmyRage kiedyś w to grałem, teraz wyszła polska wersja językowa, ale ja dalej gram na angliku i wam też poleca.

Ogólnie to jest II wojna światowa i tam dmg jest zadawane tak jak powinno i nie ma takiego olewania tematu jak na bf.

P2W też nie jest jakieś okropne, bo za kasę można najwyżej wypożyczyć broń, a nie kupować na zawsze, czyli musisz krótko mówiąc zapieprzać, żeby wbić lvl i kasę.

Są dniowe misje można je akceptować/odrzucać są nagrody itd, nwm czy jest tu dział o tej grze.

a co do bf to prawda jest taka, że każdy gimnazjalista, co jest trochę ogarnięty w temacie w niecały tydzień by przerobił bez łaski mapki na rush i dodał bronie do gry, tym bardziej że są one już w plikach -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

A bo tylko takie bugi są? Przede wszystkim niech się wezmą za naprawianie problemu ze znikaniem ekwipunku w czasie gry, niech dadzą medykowi możliwość reanimacji nie tylko celując w nogi... Tłumaczenie też pozostawia wiele do życzenia. "Asysta przy krytycznym zabiciu"? Co to niby jest "krytyczne zabicie"? Tak samo z asystą przy zabiciu z czujnikiem ruchu. A jest tego wiele, wiele więcej.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tłumaczeń i reanimacji w całe ciało napewno nie zmienią.

Jedyne co dodadzą w przyszłości to nowe bronie, mapy (przerobione te stare na rush) i kolejne bugfixy.

Opublikowano

@UP

Pamiętasz ankietę na temat bugów? Mogliśmy wtedy zasugerować im, który z bugów powinni najpierw naprawić. Reanimacja była pierwsza albo druga, nie pamiętam. Jeżeli więc nie naprawią tego na pewno, to znaczy, że mają nas w głębokim poważaniu i innych bugfixów też się nie doczekamy. A tak się chwalą, jak to oni nad bugami pracują... raz na facebooku było zdjęcie jakiejś pracowniczki przy kompie i podpis, że ma pełno roboty z naprawianiem bugów... akurat.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...