Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Promocja SB

ArjanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio kolega wspominał coś o tym , że była kiedyś w wakacje promocja na punkty Speed Boost.

Zainteresowałem się tym , ponieważ za niespełna 20zł można było zakupić 50.000 Boost. Pytanie jest skierowane raczej do weteranów Worlda. Czy taka promocja rzeczywiście istniała?

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Pewnie , że była . Ale to już szmat czasu temu , jak gra dopiero się zaczynała . Jak ktoś wie o czym mówie to na starcie można było odpalić sobie 50000 boost za 7 zł ..

Ahh .. stare dobre czasy EA . A teraz marne 200 zł na 50k boost , za które można zrobić jedno autko ..

Opublikowano

Czyli rozumiem , że promocja już raczej nie ma szans zaistnieć. Jak 200zł 50k boost to teraz pewnie promocje max. 50zł obniżki by zrobili..

A już się napaliłem na te 50k w niskiej cenie :P

22fu7of2onif.png
Opublikowano

No co Ty .. EA zbiera z tego gruby hajs , jak to mój przyjaciel mawia ,, tym tłustym świniom na hamburgery '' . Nie masz na co liczyć . Ewentualnie jakby ktoś coś z buggiem zrobił za niższą cenę .

Rozwiązane .. ;f

Bez spamu proszę . xD

Opublikowano

Takie ceny były ale nie była to promocja, taka po prostu wówczas była stawka. Chciałbym zauważyć, że i tak mamy jedną z najniższych cen SB z wszystkich krajów, w jakich oficjalnie ta usługa występuje.

Nie tak dawno temu się szarpnęli i było +30% SB ale raczej nie o to Ci chodzi.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

To było dawno i zapomniane przez wielu . Było bodajże 100k boost za 100zł , a teraz za 100k boostów trzeba zapłacić 400zł -.- Bez przesady , ale promocji było wiele , bo przecież wasz mentor Jo*3kk by nie miał 5kk boostów wyssanych z palca :>

Opublikowano

To bylo od stycznia do lutego 2012 r. Na psc o wartosci 20 zl mozna bylo kupic 72,500 speed bostow. ,,armagedob boost" wystapil tylko raz i juz raczej go nie bd. Przydaloby sie to jeszcze raz ;p

To co zapamietalem, zo ujadanie jednego kolesia, ktory tydzien temu kupil ccx za 150 zl, a ja nawet nie za 10 ;D To bylo zacne ;p

@zalaczam screen jak to bylo. qq ;D

post-486810-0-06894500-1326816775_thumb.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...