Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Komenda konsoli na naprawę itemów w ekwipunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się zapytać, jaka komenda (ostatecznie plugin) służy do tego, aby poprzez konsolę naprawiać itemy w ekwipunku graczom. /repair all <gracz> nie działa ;/ Pisze w konsoli, że tej komendy można używać tylko w grze. Więc jak? (Chcę wiedzieć, dlatego bo chcę dodać to do ItemShopu na serwerze).

Z góry dzięki i pozdrawiam!

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

To jest sytuacja jak z komendami typu world edit itd. Możesz postawić bota na vanishu, który bd to robił. Może zadziała na konsoli komenda

/sudo nick bota /repair all gracz

/sudo - Wpisuje komendy w imieniu innego gracza (w tym przypadku bota).

Jeśli pomogłem liczę na +.

708121422388637873334.png

Opublikowano

To jest sytuacja jak z komendami typu world edit itd. Możesz postawić bota na vanishu, który bd to robił. Może zadziała na konsoli komenda

/sudo nick bota /repair all gracz

/sudo - Wpisuje komendy w imieniu innego gracza (w tym przypadku bota).

Jeśli pomogłem liczę na +.

No niestety ;/ Graczowi się wyświetla, że nie ma uprawnień do wykonania danej komendy

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Nie o to mi chodziło. Postaw zopowanego, mającego wszystkie permisje (*) bota (klienta będącego ciągle on-line), który bd robił wszystko zamiast konsoli. Konsola bd robić /sudo NICK BOTA /repair all NICK GRACZA

Rozumiesz?

Opublikowano

Jak kopiujecie mój pomysł to chociaż go zrozumcie ( minecrecik132 ). Napisałem Ci na pw abyś spróbował jak pójdzie z postawieniem takiego bota na pluginie Citizen. Ma ktoś jakiś pomysł jakby postawić bota na serwerze? To by rozwiązało sprawe myśle. Jeśli nadal nie rozumiesz o co mi chodzi to z boku masz gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...