Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Parodia ...

Nihil novi ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc chciałem sobie zagrać grę rankingową , ale jak zawsze ktoś z drużyny musi się wpierdolić tam , gdzie nie potrzeba - Postanowiłem przytrollować , myśląc .. a może ktoś wyjdzie. Niestety , przeciwnicy i my wybrani [ popatrzcie na skład przeciwnika ] mówię cholera .. już jestem w tej grze ,a co mi tam .. zagram.

Efekt ;

12587561824032964463.png

Puff :*

Opublikowano

W Silverze 2 wygrać taki mecz to nie żadne osiągnięcie.

Do tego masz słabą farme.

Kha Zix was wszystkich wycarrował.

Wiesz ... Wycarrował ? Nie sądze. Bez mojej pomocy ten panicz by nic nie zdziałał. Wchodził mi na lane - automatycznie traciłem farmę , do tego starałem się być jak 2 jungler , gdyż ich team był strasznie tankowy - co za tym idzie musimy ich szybko wyniszczyć.

Jeżeli jesteś taki mądry , to zachęcam do zagrania np. ze mną a zobaczysz , że czasem jest nie do przejścia taka gra. No tak , przecież wielki PROS z gold-u zrobi to lepiej. Haha. :*

Opublikowano

Takie coś jest bardzo miłym osiągnięciem, ale też trzeba podziękować Kha' bo się starał wygrać to z całych sił. Nie poddali się ze względu na Zileana, ale widać było też, że przeciwnicy to warzywa.

W bodajże 2 sezonie miałem trolla, yi który był po prostu zbyt zły, bo przegrywał przez trolli więc sam postanowił przetrolować.

Bylibyście zdziwieni, że ten gość wygrał ze statami 1/42 na rankedzie (gold)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Takie coś jest bardzo miłym osiągnięciem, ale też trzeba podziękować Kha' bo się starał wygrać to z całych sił. Nie poddali się ze względu na Zileana, ale widać było też, że przeciwnicy to warzywa.

W bodajże 2 sezonie miałem trolla, yi który był po prostu zbyt zły, bo przegrywał przez trolli więc sam postanowił przetrolować.

Bylibyście zdziwieni, że ten gość wygrał ze statami 1/42 na rankedzie (gold)

Ludzie , w tej grze jest prawie nie możliwe wycarrowanie gry samemu. Starał się? I dobrze , o to w tym chodzi. Lecz bez pomocy team matów byłby niczym.

Zilean pod ad .. i wszystko jasne . ;XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Trzeba podziękować Riot-owi. W s3 bawisz się do woli.

Opublikowano

nie chce was martwić ......... ale to normal zobaczcie ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Znawca
Opublikowano

nie chce was martwić ......... ale to normal zobaczcie ...

To faktycznie pykał rankeda.

Czyżby autor tematu chciał nas zrobić w ch*ja?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Wiesz ... Wycarrował ? Nie sądze. Bez mojej pomocy ten panicz by nic nie zdziałał. Wchodził mi na lane - automatycznie traciłem farmę , do tego starałem się być jak 2 jungler , gdyż ich team był strasznie tankowy - co za tym idzie musimy ich szybko wyniszczyć.

Jeżeli jesteś taki mądry , to zachęcam do zagrania np. ze mną a zobaczysz , że czasem jest nie do przejścia taka gra. No tak , przecież wielki PROS z gold-u zrobi to lepiej. Haha. :*

goldu? toż on nawet silvera nie ma...

Opublikowano

enemy to boty, a kha carrowal. btw,pamietam ze dyrus kiedyś miał marathon zileanem jako splitpusher. :s

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...