Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rowerek stacjonarny a brzuch.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dobre ćwiczenia aerobowe. Osobiście preferuje bieganie, ale jazda na rowerze też powinna spalać brzucho. W końcu gubisz kalorie, ale pamiętaj, że zbędne kilogramy nie tracisz bezpośrednio brzucha, możesz schudnąć np w samych udach. Niestety nie można chudnąć w określonych miejscach.

Nie licząc odsysania tłuszu. A na odchodne - masz od takich treadów dział sport.

Opublikowano

Pomyśl o ćwiczeniach rozwojowych takich jak pompki, brzuszki. Dobrze jakbyś z rana zrobił aeroby 30min bieganie. Ja na siłce mam tak 30min crosstrainer, 30min steper, ćwiczenia siłowe i na końcu brzuch, można niezła formę wyrobić :) No i fajnie panie chodzą :)

Opublikowano

Bieganie jest lepsze i nie chodzi mi tu o bieżnie, więcej mieśni przy tym pracuje i bardziej brzuch, jak podskakujesz to mięśnie Ci same się spinają

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@up

Mięśnie muszą się też regenerować, po co ma jeździć 100 km przez 3 dni, skoro kolejny tydzień przeleży z zakwasami. Nie wyciskaj sztang na siłowni, bo to nie są ćwiczenia na spalenie brzucha - od tego masz aeroby, poczytaj o tym w necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...