Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Bronze V to nie dywizja... to styl życia

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tu dużo mówic...

tak bardzo... bardzo chujowych graczy nie widzieliście pewnie dawno

Ps. oni wszyscy mają 30 lvle i te mecze to rankedy ;_;

Opublikowano

HAHAHA ten j4 na redzie mnie rozwalił xD

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Missclick R u Fiddle <3 Pamiętam że padałem w jungli na 15lvlu kiedy nie miałem run i blue zadawało więcej dmg, ale na 30lvlu nie tracę połowy hp. Gdyby była tam jeszcze jakaś ciekawa muzyka było by o niebo lepiej ;d

Znawca
Opublikowano

Najlepszy j4 z redem i sam koniec flash zeby uciec przed ignite <lol>

Ja nie wiem czy oni mają po 3lata? Przecież każdy normalny człowiek który chaciaż troche potrafi używać mózgu widzi że nie da rady a mimo to bije.. Idiotyzm

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie ma co, niestety samozwańczy pro gracze i tak powiedzą że nie da się wyjść, mimo że jest to żałośnie proste (podczas bana na swoim koncie, gold only, więc to świadczy że jestem przeciętnie słabym graczem) wystarczyło mi granie kayle (ledwo te 16 postaci było na koncie) w jungli, by mieć taki przyrost punktów i mmr, że awansowałem po 2 dywizje dwukrotnie, więc bronze V > I w dwa dni, i już problem z głowy ;>

167161466687770313241.png

Opublikowano

Zgodze się z bronse V da się wyjść i to bez problemu... Bo skoro lecą po towera Ci to czemu ich nie zabijesz? Skoro jesteś lepszy? Zabijesz ich nafeedujesz się potem zaczniesz outplayować przeciwników... Tylko pamiętaj ,że gdy będziesz miał już feeda aby oddawać kille ludzą z twojego teamu.

Opublikowano

Ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje :D Sam siedzę w silverze (waha się od 3 do 1) i do złota wyjść nie mogę przez ludzi podobnych do tych ... Ale jednak bronze 5 to jest epic :) Jak będziesz miał chwilkę to nagraj coś jeszcze ;p najlepszy kabaret jaki w życiu widziałem ^^

Opublikowano

Jedyna akcja nie failowata to alistara ktory probowal uciekac, jednak widzac j4 rzucil ex bo i tak by zginal.

Ale jednak zastanawia mnie logika tych ludzi, zwlaszcza tego fiddlesticka, jak jego mozg musi pracowac :), co on ma w tej glowie by odpalac ulti w taki sposob.

sstwc.jpg

Opublikowano

Omg jaki noob team jak nikt nie umie tam jungli robić a ja mam 27 i umiem lepiej pozdro.

lh0j.png

Opublikowano

Hahahaha , to mój 6 letni brat gra już lepiej .

No poziom niższy niż na zwykłym normalu ...

Nie zazdroszczę poziomu gry , sam nie wiedział bym czy mam płakać czy się śmiać . :D

Zginąć od zjaw .. omg . :D

Opublikowano

Dlatego jak widzę że ktoś pisze w jakiejś grze , Dam konto w lolu 30lvl za coś tu to włącza mi się kurwica.. i nie powiem co się dzieje na czacie.

Gry moba to nie to samo co mmorpg.. to gra drużynowa i powinny być jakieś testy :D na głupotę albo coś bo to nie możliwe... ten rengar;x itd.

oni muszą kupować konta , raz na rankedzie trafiłem na adc który robił za tanka ;) nie wiem co on myślał że jak wbije w 5 enemy to ich powybija staty miał chyba 0/20.

Po co oni wgl rankedy zaczynają grać jak nie potrafią?

Bany powinny być.

I nie chodzi tylko o mój team jak widzę na linii kogoś takiego to też się wkurzam , bo przyjemność z gry znika:) bo noob cię feeduje i to nie jest gra...

Rozumiem jak gra dobrze i przegrywa wtedy to fajne , bo wiesz że wygrywasz bo jesteś lepszy , ok dość spamu.

Edit: jednak gówno jeszcze widziałem teraz jak zobaczyłem jarvana i fiddla mój mózg się wyłączył...

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ziom i co twierdzisz że brąz to syf i jesteś bardzo dobry i to koniec już nie bedziesz grał w league of legends bo trafiłeś do najgorszej dywizji powiedz mi ziomki którzy wbijają ligi na czym grają na hackach czy na czym ? na niczym poprostu mają skilla do gry i potrafią wygrać grę poczytaj kilka poradników na temat jak wyjść z brązu to pomaga wyszedłem z brązu 5 do srebra 1 teraz idziemy w gold ;] naprawde poczytaj poradniki a wyjdziesz jak i ja

oynk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...