Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[Diamondmt2

Ellien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa, strona, forum, klient serwera DiamondMT2, prawdopodobnie maszyna padła, już dzisiaj wczesniej widzialem problemy z wejsciem do gry. Miejmy nadzieje ze do rana to naprawia ;).

Opublikowano

Da się zalogować przez moda, obecnie gram i dużo ludzi również, pewnie mocne ataki, problemy również mają PandoraMT2, więc nie wierzę, że to przypadek. Dzisiaj popołudniu były przebłyski, czasami działało, a teraz to klapa totalna, zostaje tylko mod.

Opublikowano

niech ktos ogarnie takie jak by "spolszczenie" zeby mozna bylo wrzucic do folderu z diamondem i normalnie odpalic ;>

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

Ludzie , nie trzeba żadnego kamer moda. Jak napisała jedna osoba z tego forum "stwórz w cliencie notatnik lub jakiś dokument tekstowy nazwij go np start otwórz go napisz tam metin2.bin i zapisz jako start.bat i powinno działać" Mnie i kilku osob którym pomogłam działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...