Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić Zonde Cinque?

Specialysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam na NFS world i mam 30zł do wydania, chciałem się zapytać gdzie kupić Zonde Cinque, bo na stronie jest za 8000 sb, a piszą,że jest promocja zondy na 4800 sb tylko nwm gdzie to jest xD. Do kiedy jest promocja ten Zondy ?

Opublikowano

Jutro lub pojutrze kupie, a auto sie dobrze spisuje? xD

Tak, szczególnie w dragach jest bardzo trudne do pobicia.

W wyścigach też jest bardzo dobry, chociaż na bardzo krętych trasach idealny nie będzie.

Opublikowano

Jutro lub pojutrze kupie, a auto sie dobrze spisuje? xD

Moim zdaniem lepsza Zonda Cinque od Aventador. Lepiej sie prowadzi mniej driftuje w porownaniu od Aventadora, a przyspieszenie i przedkosc maksymalna jest rowna ;) to tylko moje zdanie wiec wiesz

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

@ UP ,

O jakim ty Aventadorze piszesz ? Co do auta to na chwile obecną jest warte swojej ceny , wcześniej było po 8k boost i był większy zachęt na nie niż na chwile obecną . Na dragach jest miodzio , sprinty i na torze świetnie sie sprawuje , jeżeli się potrafi prowadzić , to będzie najlepsze . Ale i tak jak na dzisiejsze czasy w tej grze nawet z ( przez wielu uważanych za najlepszy F1 ) jest do pobicia przez załóżmy zwykłego golfa z klasy E .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...