Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft serwer survival/factions wypali?

TheLexPL

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra? by? / Wypali taki serwer?

• tak
      2
    • nie
      3
    • nie mam zdania...
      0
    • Musisz doda? .... i napisz co doda? !
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie do was czy wypali serwer/zagracie na serwerze survival/factions na ktorym exp jest 2x (Mozna zmniejszyc) itemy za gildie (nie za duzo ani nie za malo ) jakiej komendy typu /stone /gildia /vip /svip itp napewno ogarniete pluginy w 99.9%

spolszczone ogarnieta administacja chodzi o to ze pilnuje porządku na serwerze i nie daje itemów ;] Na serwerze jest 30 pluginów lecz nie ma lagów surowce wypadaja ze stone (nie jest jakos trudno wydobyc surowce . Jesli cos trzeba dodac powiedzcie :)

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Dla mnie nie wypali.

Takich serwerów jest milion i ciężko będzie się wybić.

Chętnie zagrałbym na jakimś nowym serwie z modami jak Industrial Craft itd.

Do tego survival + frakcje i byłoby coś nowego.

Tylko starannie trzeba by reszte modów i pluginów dobrać, oraz co najmniej serwer 60 slotów i wtedy sukces 100% :p

Opublikowano

Dla mnie nie wypali.

Takich serwerów jest milion i ciężko będzie się wybić.

Chętnie zagrałbym na jakimś nowym serwie z modami jak Industrial Craft itd.

Do tego survival + frakcje i byłoby coś nowego.

Tylko starannie trzeba by reszte modów i pluginów dobrać, oraz co najmniej serwer 60 slotów i wtedy sukces 100% :P

Kiedyś miałem serwer survival/factions z modami lecz nie wypalił ale teraz właśnie nwm czy zrobić taki serwer :/.

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Może wypalić... Np. ja gram na takim serwerze gdzie jest tylko paczka wgrana (Factions) i nic poza tym i ludzie grają... Więc jak dla mnie może Ci to wypalić jeśli zrobisz reklamy i przede wszystkim ogarnięty serwer.

Życzę powodzenia : )

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Czy wypali?

Moja odpowiedź:

Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Jeśli nie jesteś zbany/nie masz dobrego pomysłu/chociaż jednego innego pluginu to nie wypali. Najwyżej się spali.

Wejdź w publikacje serwerów. Ile widzisz serwerów FACTIONS/SURVIWAL? Ile z nich to wypały? Dlaczego wszyscy robią właśnie factions? Bo paczki pluginów takie najłatwiej znaleźć?

Wymyśl coś nowego, np. free build creativ z command blockami (bez niektórych komand) czy coś innego.

Przykład: dungeonrealms.com . Może sam w kilka dni tego nie zrobisz, ale pomysł jest i nikt nie może się serwa doczekać.

LUDZIE, PRZESTAŃCIE FACTIONS ROBIĆ! TO NUDNE SIĘ ZROBIŁO 2 STULECIA TEMU!

P.S. Musisz mieć też dużo graczy na początku. Potem samo się rozkręci.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...