Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega ma mały problem z combatem jak wejdzie w dym od granata to ma czarny ekran tak samo jak wejdzie w miotacz ognia.

Ma kartę graficzną intel® 3D Graphic 3000 czy może być za słaba czy przez co to jest?

Opublikowano

Mój kolega ma mały problem z combatem jak wejdzie w dym od granata to ma czarny ekran tak samo jak wejdzie w miotacz ognia.

Ma kartę graficzną intel® 3D Graphic 3000 czy może być za słaba czy przez co to jest?

Niech zaktualizuje sterowniki. Najpierw je musi usunąć z menadżera urządzeń i potem pobrać nowe z internetu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

pewnie ma laptop ... moj brat tez to ma na to rady chyba nie ma trzeba sie jakos przyzwyczaic bardzo wiele graczy w combacie ma ten sam problem, czesto jak przez przypadek zucisz granatem z ogniem w swoich to waszyscy krzycza ze nic nie widza, nie wiem czy aktualizacja sterownikow do kary cos pomoze raczej marne szanse

Opublikowano

pewnie ma laptop ... moj brat tez to ma na to rady chyba nie ma trzeba sie jakos przyzwyczaic bardzo wiele graczy w combacie ma ten sam problem, czesto jak przez przypadek zucisz granatem z ogniem w swoich to waszyscy krzycza ze nic nie widza, nie wiem czy aktualizacja sterownikow do kary cos pomoze raczej marne szanse

Też mam laptopa i tak nie mam. Niech spróbuje te stery, a jak nie to reinstalla z najnowszej instalki.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na pewno jest jakis sposób na to bo tez mam laptopa i tak nie miałem ale po formacie to mam i nie wiem w czym dokładnie tkwi problem

widocznie miales jakies tam najnowsze stry do karty a po formacie je usunoles ... wiec chyba to wszystko w tym tkwi

@Hocyk sprobuj poszukac w necie jakies najnowsze aktualizacje

Też mam laptopa i tak nie mam. Niech spróbuje te stery, a jak nie to reinstalla z najnowszej instalki.

nie mowie ze kazdy laptop to ma tylko ze jak ktos ma ten czarny ekran to przewaznie ma laptop juz ok 10 osob ma ten problem i wszyscy maja laptopy nawet moj brat ma laptop i tez ma ten czarny ekran nie twierdze ze na PC'ecie tego nie ma ale czesciej wystepuja w laptopach

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...