Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stabilna w odrzucie broń dla Mechanika.

Hycletv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, proszę o polecenie bardzo dobrej broni dla Mechanika. Niestety próbowałem grać dwoma, i broń ma dziwny odrzut że przesuwa celownik w prawo. Strasznie się trzęsą :D Chciałbym żeby była tak stabiln jak broń u meda MG36.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej MP5 to według mnie najlepsza i najstabilniejsza broń dla inżyniera. Wiadomo nie strzelaj ciągłą serią, tylko staraj się strzelać krótkimi seriami po kilka strzałów, wtedy efekt jest zadowalający ;)

Opublikowano

Mam MP7, aczkolwiek nie jestem z niej tak zadowolony jak z Meda MG36. A być może dlatego, że mam kolbę wyważoną (Celność+2) a nie kolbę stabilizującą (Celność +4), jak myślicie? Cała się telepie, poza tym DMG jest strasznie żenujący.

Opublikowano

MP7 znosi na prawą stronę, MP5 ma najmniejszy odrzut u mechanika,G53 ma podobny do MP5.

Ale i tak pod każdym względem MP5 najlepsza dla mechanika

Opublikowano

MP5 z dodatkami wymiata. Lepsze jest tylko G53. Ci co mówią, że jest nie dobre pewnie w ogóle nie grali nią. W sumie jedynym mankamentem MP5 są małe obrażenia powyżej 50-60m, co nie oznacza, że nie da się zabijać snajperów. Kolba thunderbolt lub stabilizacyjna, magsy vipery/wwz i lufa precyzyjna i wszyscy leżą. G53 przewyższa właśnie MP5 przede wszystkim wiekszymi obrażeniami.

Jest jeszcze PP-19 z zestawem. Grałem i jeśli dobrze ogarniasz MP7 to gra się całkiem całkiem, jednakże troche brakuje do ww. broni. W sumie, gdyby tak dać lepsze dodatki, może i byłaby prawie jak mp5.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Zdecydowanie mp5 kupiłem z nim zestaw jeszcze jakiś rok temu i gra mi się doskonale praktycznie 0 odrzutu

jak gracie długo da sie przyzwyczaić i tak jak ja bendziecie mogli walić seria na 70m+

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej MP5 to według mnie najlepsza i najstabilniejsza broń dla inżyniera. Wiadomo nie strzelaj ciągłą serią, tylko staraj się strzelać krótkimi seriami po kilka strzałów, wtedy efekt jest zadowalający ;)

Ja strzelam full auto i nie ma problemu z celnością...

Opublikowano

Porada od doswiadczonego mechanika

MP5 z kolba thunderbolt (wyjdzie ci ok tylko fundsow co za sms za 24zl )

AS-VAL lub ump z kolba wyważona (as-val kosztuje ulnockiem 12.5k a ump nwm ale bardzo tanie na 6 lvl jest i jest to swietna spluwa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...