Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] I by stracił kasę... - Ravia.eu

Baby Buns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było go zabajerować i miałbyś coś dla siebie :P

Niby co miałby z tego mieć? lol

@top

Gdzie Ty takich typów znajdujesz, chyba jedyny user na mpc, którego zdjęcia mnie chociaż troszkę śmieszą ^^.

@EDIT

Widać też jesteś bardzo inteligentny myśląc, że 8lvl może mieć coś cenniejszego od potek.

Opublikowano

Niby co miałby z tego mieć? lol

Widzę inteligent na całej linii tutaj. Skoro ten chłopak wziął go za kolegę z klasy mógł coś od niego wyłudzić.

Widać albo tutaj są takie tępe osły albo takie uczciwe ^^ Chociaż mam osobistą nadzieję że to pierwsze ;>

Opublikowano

na 7/8/9 lvlu dropi się hematy na ravi więc może mieć dużo cennych przedmiotów. Jak bym go zbajerował, miałbym te 100kk dla siebie. Ale po co?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Tutaj kolega czy koleżanka zaproponowała założycielowi przestępstwo. Jeśli się pomylił to spx ale gdyby go chciał oszukać mógłby trafić na policje bo to jest przestępstwo. I jeszcze ostrzegam, że podawanie takich pomysłów również jest przestępstwem.

Pozdrawiam

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

Tutaj kolega czy koleżanka zaproponowała założycielowi przestępstwo. Jeśli się pomylił to spx ale gdyby go chciał oszukać mógłby trafić na policje bo to jest przestępstwo. I jeszcze ostrzegam, że podawanie takich pomysłów również jest przestępstwem.

Pozdrawiam

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

lol, w każdym temacie jakimś debilnym tekstem walisz.. ale to, to już totalnie mnie rozjebało.

W ogóle, nieładnie grać na modzie...

astiumsign.png

Opublikowano

lol, w każdym temacie jakimś debilnym tekstem walisz.. ale to, to już totalnie mnie rozjebało.

W ogóle, nieładnie grać na modzie...

Mówisz o tym na forum o cheatach i hackach?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Uczciwy chlop :)

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...