Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Osiągnięcia

cezar94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytania odnośnie osiągnięć:

1. W jaki sposób należy zniszczyć/uderzyć wóz policyjny by zaliczyło go do osiągnięcia?

2. Czemu osiągnięcia typu kolekcjoner są bezsensowne tzn by zaliczyć osiągnięcie to trzeba kupić np: 10 Marussia która jest tylko jedna w grze to bezsensowne wydawanie sb.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

1. Musisz go po prostu unieruchomić (czyli zniszczyć) by nie był już w stanie kontynuować pościgu. Najlepiej uderzać je w tył, bo tył jest lekki i nie wytracimy aż tak dużo prędkośći jak przy uderzeniu z przodu.

2. We wszystkich markach trzeba zebrać tyle samo wozów, by zaliczyć dany poziom osiągnięcia. Jest kilka marek, ktore mają zaledwie po kilka aut i niestety trzeba kupować kilka razy to samo auto żeby zaliczyć dane osiągnięcie. Może w przyszłości to poprawią.

Opublikowano

1. Jeżeli chodzi o unieruchomienie w ucieczkach to pobierz sobie tank hacka i rozwalaj wozy policyjne ale najlepiej rób to ze znajomym na prywacie aby uniknąć bana

2. Kieruj to pytanie do tych co to wprowadzili.....

Opublikowano

1.Tak jak napisałem flinn,musisz je unieruchomic.ja zawsze bije w drzwi,bo wtedy dachuje i nie jedzie dalej

2.Niektóre marki są tylko do wygrania z kart.np:Jeepa czy Hammera nie kupisz.No chyba że były jakiś czas jak nie grałem.Hammera tylko 1 widziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...