Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Typ 59

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wstawiał bym tu fake. Napisał to Falathi, więc chyba nie kłamie a pytanie ja zadałem.

Myślę, że się nabija ;)

shoob.png

Opublikowano

Jak się pytałem drugi raz to powiedział, że na 100% w tym roku.

Typ 59 ani WZ-111 ( jak go dodadzą) nie zostaną wprowadzone do normalnej sprzedaży. Jedynie nagrody z konkursów lub chwilowa okazja w sklepie podarunkowym.

76561198001815076.png
Opublikowano

Pojawi się nowy premium 8 tieru dla Chińczyków, stąd Devsi póki co nie wprowadzają Typa 59 do sklepu

odpowiedzi deweloperów

czarno na bialym

Opublikowano

Nie wprowadzą go do obrotu

Pojawi się nowy premium 8 tieru dla Chińczyków, stąd Devsi póki co nie wprowadzają Typa 59 do sklepu

odpowiedzi deweloperów

czarno na bialym

Na pewno wprowadzą typka59 znowu do sprzedaży ponieważ sprzedaje się jak ciepłe bułeczki.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Na pewno wprowadzą typka59 znowu do sprzedaży ponieważ sprzedaje się jak ciepłe bułeczki.

Typ 59 ani WZ-111 nigdy nie pojawią się do kupienia bo są czołgami ciężkimi do zbalansowania (typ to chińska przeróbka T-54. Bardziej już się znerfiić nie da aby to miało ręce i nogi pod względem reali historycznych)>

76561198001815076.png
Opublikowano

Może i będzie jakaś okazja tygodniowa na zakup Type 59 ale nikłe szanse. Najszybciej tak jak Xanter mówi, będzie on nagrodą w konkursach wraz z Typ 62.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...