Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bf3 problem z battlelogiem ;/

TheHetmon12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem z battlelogiem, a mianowicie nie moge wejsc na serwery bez premium ( nie mam premium ) i wyskakuje w dodatku taki oto błąd

"Aby grać na tym serwerze, musisz posiadać: Battlefield 3"

Wiecie jak to naprawić?;/

Proszę o pomoc!

Opublikowano

srsly ?

Usuń cookie, przeinstaluj Origina, inna przeglądarka.

Człowieku, po takim jednym temacie to lepiej widzieć czy w ogóle ma grę. :D

461151420292002410470.png
Opublikowano

Mialem ten sam problem!. Pewnie masz inny nick na Origin i na Battlelog czy inne e-mail. Napisz do EA (Electronic Arts) zeby ci dali kod produktu a tamte konto usuneli. Wes sobie zaloz nowe konto na origin z takim samym nickiem jak na Battlelog. EA odpisze do Ciebie z prosba o zrobienie skanu drukarka i przeslania im zdjec plyty opakowania i paragonu od gry. Po wyslaniu Ci przysla swiezy kod BF3 i wpisz go na nowym koncie origin. Mysle ze pomoglem.

Pozdrawiam :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też tak miałem lecz nie musialem pisać do żadnych EA .

Poprostu gdy sie logujesz do Origin musisz sie zalogowac poprzez e-maila , ponieważ logujac się przez ID czyli np. 'wacek123' w Origin nie pojawi się Sklep oraz nie będziesz miał zakładki 'Znajomi' .

Jeszcze jedna wazna rzecz , a propo gdy masz w hasle ID wielką litere zastąp tą literę na małą . Gdy to zrobisz musisz dodac do swojej biblioteki grę (zakładka Origin --> Podaj kod produktu nie martw sie ze kod juz wykorzystales przy zainstalowaniu) wpisujesz kod i logujesz sie do battelloga. Myślę ze juz daliej nie musze wytlumaczac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...