Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kręcić LP? Wyjdzie to?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam koledzy nalegaja zeby nakrecic lets playe ale oni nie znaja minecrafta

jeden nawet kilofa zrobic nie umie . a ile mam szans na to ze sie wybije? i czy nie bac sie hejterów?

prosze o szybkie odpowiedzi [mam potrzebne programy] i swój serwer

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

w "tych czasach" będzie ciężko, ale nikt nie powiedział że od razu będziesz jak taki skkf, hmm hejterzy.. od tego są żeby hejtować więc nie ma sie co bać, chętnie pooglądam jak już zaczniesz kręcić tylko podaj linka do kanału na yt, powodzenia

Opublikowano

Będzie co najmniej ciężko,

można próbować, sam nagrywalem filmiki,

To znaczy poradniki letsplaye fabularne, I ciekawostki o minecrafcie, ale mialem 7 widzow

a filmow ze 30 Wiec usunalem konto.

Spokój-Klucz do wygranej.

Opublikowano

bo trzeba najpierw cos wiecie co jest na topie puzniej lets playe np z cs xD mine lub cos tak sie wyblia madzia jakis glupi filmik i boom 5tys subskrypcji

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Nie polecam w ogole jakis odcinkowych serii, teraz w modzie jest "pokazywanie pluginow, modyfikacji" Sproboj moze w tej dziedzinie.

OndteAw.png

Opublikowano

Jak dla mnie, zeby najbardziej zostac docenionym trzeba ogarniac redstona w takim stopniu, ze nawet Jeb nie potrafi, zrobic mape i podeslac youtuberom :)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Pomyśl trochę nad jakąś serią fabularną, ale dobrą, nie, że początek jest taki "O co tu się stało, nic nie pamiętam..." bo to każdy ma już na pamięć wyklepane.

Zrób coś oryginalnego, np. MineZ na modach. Dobra fabuła i historia + obróbka filmu da ci niesamowity efekt!

Do dzieła!

Opublikowano

Może też być ala Eksperymenty Derrena Browna. Świetna historia o chłopaku, który musi się odnaleźć w postapokaliptycznym świecie.

Opublikowano

ja proponuje ci nakrencać filmiki np prezentacje serverów ktoś ci daje ip albo sam szukasz wbijasz i oceniasz

a czym nagrywasz ja ci proponuje

nagrywanie action

obróbka sony vegas pro 11

Opublikowano

Prędzej już zostaniesz posłem niż wybijesz się na youtube z tą grą.

Zacznij nagrywać mało znane gry bądź też te stare. Minecraft to przeżytek.

Ale jak już na upartego to możesz nagrywać prezentacje również mało znanych modyfikacji bądź tych nowych.

Lub też wymyśl jakąś historię i zacznij ją nagrywać. Stwórz świat, zainstaluj mody np. takie jak "Custom NPC"

67qtMtN.png

Opublikowano

Skoro koledzy nie wiedzą co to redstone, możesz zrobić letsplaya z nupkami gdzie będziesz ich trollować. Jednak nie pułapkami ale np. jak znajdą lapis powiedz im, że jest to super diax xD .

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Eeetam dobijacie go jeszcze każdy na yt musiał jakś zacząć nawet skkf

kolegom się wytłumaczy jak sie kilof robi albo niech na minecraft wiki wejdą tam wszystko opisane jest i szybko się nauczą JJayJoker'a niech obejrzą skkf'a ja tak się na uczyłem craftować

Opublikowano

Na Minecraft wątpię że się wybijesz jedynie jak masz jakiś fajny unikalny pomysł, jeśli będziesz tak kręcić to raczej Ci się nie uda bez znajomości .

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Poogladaj pare LP jak to zawodowi youtubezy robią i nagrasz tak dobry LP , ze kazdy kto nie widzial nigdy MC polubi tą gre :}

Opublikowano

Obecnie nie mozna raczej se wybic na Minecraftcie, jest go zbyt duzo, a zapychaja go zazwyczaj jakie 9 latki ktore pokazuja jak zainstalowac ModLoadera i mysla ze sa Mistrzami Moddingu...

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Podstawy: dobry mikrofon, mutacja, ładne budowanie, ciekawe odcinki, dobry program do nagrywania(płatny), Wersja HD

Jeśli to wszystko spełnisz i się zaweźmiesz to ci się uda :)

Fan Żużla < 3

30338332867875387274966.jpg
Opublikowano

Musiał byś być hiperprokoksu żeby ci się udało wybić. Albo po prostu dziewczyna z ładnym głosem :D Zastanów się nad mieszaniem, tzn: trochę gier innych niż minecraft i trochę minecrafta :P

Pozdr.

Opublikowano

Wybić się ciężko, bo pół YouTube jest zapchane Minecraftem. A z tak niedoświadczonymi kolegami nie ma co kręcić.

Co do hejterów, ich nie wolno się bać, bo to tak jakbyś płakał na komediach :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...