Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić Far Cry 2?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś czytałem na temat tej gierki w jakimś czasopiśmie, spodobała Mi się. Warto wciąż ją kupić? Są gracze na multi?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Oczywiście to nie ten sam poziom co znakomity Far Cry 3, ale i tak gra jest bardzo dobra.

Duży otwarty świat, dużo broni i środków transportu, dobre Al przeciwników, no i te rozprzestrzenianie się ognia też jest bardzo fajne i przydatne w walce. Jedynie system zapisu stanu gry oraz fabuła mogłyby być ciut lepsze.

Grafika nawet dzisiaj może się podobać.

Co do multi to niestety nie mam pojęcia, dawno już nie grałem.

Opublikowano

Mam gierkę, nie żałuję zakupu (może dlatego, że kosztowała nie zaledwia 16 złotych :D ?) Taki joke. Warto kupić. Nie wiem czemu ludzie tak po nim jeżdżą. "Bo broń się zacina, a czasem wybucha!". A od czego jest maczeta, którą można uśmiercić w kilka sekund ? Dobra koniec tego rozpisywania się.Warto i tyle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi się niepodobała fabuła i grywalność była słaba. Ale grafika była ładna <3 (w 2008 roku) .

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Jeśli nie grałeś w Far Cry'a 3 to warto bo nie będziesz go porównywał z młodszym bratem. Do wad FC2 należą mozolna jazda na misje i robienie savów. Jeśli byś się jednak zdecydował na zakup to polecam ściągnięcie jakiegoś moda z teksturami.

yj4x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...