Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kha'zix vs Darius vs Miss Fortune

babyxfire2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

porównujesz championa na topa/jungle, na topa i adc.. powiedz na jakiej pozycji Ci zależy to Ci pomozemy

Opublikowano

Darius, dobry dmg na początku, środku i końcu. Z Zixa nie jestem zadowolony, Misski do Darka nie będę porównywał

Opublikowano

Zacznijmy od tego, Darius jest OP tylko trzeba nim umieć grać , wiele osob mowi ze to nie OP postać ja sie z tym osobiście nie zgadzam. Co do Kha Zixa, OP Jungler potrafi takze zagrać na midzie na początku wiele nie robi ale pozniej musi focusować ADC i uciekać na swoim ulcie i Jumpie. Miss fortune to adc wiec tutaj sie nie wyrazam bo nie gram adc, ale dość mocna. Opisalem mniej wiecej postacie musisz sam wybrać bo nie wiem gdzie lubisz grać :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kha'zix, jest op jeżeli ogarniasz to rozwalasz każdego, dobry lifesteal z W już na 3 lvl daje Ci 160hp jeżeli stoisz w zasięgu W. Jedyny minus jest taki że mana schodzi strasznie szybko.

Darius, jest op, tylko trzeba sie nauczyć nim grasz, ma w chuj mocny dmg posrac sie idzie, latwo bije pente.

Opublikowano

@UP Darius był op

Miss Fortune :

+slow

+rykoszet z q dobry na dobitke

+bardzo mocny ult w TF'ach

+att . speed zwiększony z W

-pasywa zwalona bo utrudnia esc. ledwo ktoś cie dotknie i masz tyle speeda jakbyś wdepnął w grzyba teemo

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...