Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 1/6 ekranu

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie mój problem ale pomożcie kolega mówi że jak włącza grę czyli mapę to wyświetla 1/6 ekranu i wyskakuje błąd że windows tego nie uruchamia czy jest nie zgodne coś takiego normalnie mu śmigał 60FPS ma Win7 nwm może trzeba coś doinstalować czy coś pomóżcie daje like

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

hmm w opcjach powinno byc ustawienia rozdzielczosci eranu i tam zmienia na odpowiednie ;p tak mi sie wydaje ale nie jestem pewien ^^

Opublikowano

Albo rozdzielczość ekranu, albo to co ja musiałem zrobić jak zacząłem grac w lola. Autodopasowanie w monitorze (w samsungu: Tools (pilot) -> autodopasowanie - poczeka chwile i śmiga)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dokładnie pisze to : Program C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPI.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd.Zainstaluj program ponownie, używając oryginalnego nośnika instalacyjnego, albo skontaktuj się z administratorem systemu lub z dostawcą oprogramowania w celu uzyskania pomocy. HELP

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

zobacz jaka ma rozdzielczosc monitora ustawiona, znajdź folder riot games, tam wchodzisz w folder z lolem ---> config ----> plik game otwierasz notatnikiem i szukasz Width i Height, zmieniasz na takie jaka ma rozdzieczosc, zapisujesz i powinno byc ok xD

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...