Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie za rl kase

RysiuKostrzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasacja [ban staly(wszystkie powiązane konta)]

Niemozesz nic oferowac w grze za realne pieniadze.

Niemozesz zamawiac komus sm za cos w grze[tu moge sam byc przykladem bo kolega zespamil raz na czacie i papa konto ;[ ]

ie068n.jpg
Opublikowano

Z tego co wiem nic nie grozi, ponieważ poświecasz czas na zdobycie doświadczenia, eq. Bynajmniej tak piszą na wszystkich aukcjach na allegro na sam koniec, przedmioty są własnoscia firmy metin2 a ja tylko poswiecilem czas na ich zdobycie :D

Opublikowano

Nie wykryją cie na 100% czemu ? Jeżeli prosisz o passy do konta czyjejś osoby i ją expisz to jak kończysz wywalasz ją z pt i koleś nie ma jak cie zgłosić .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie wykryją cie na 100% czemu ? Jeżeli prosisz o passy do konta czyjejś osoby i ją expisz to jak kończysz wywalasz ją z pt i koleś nie ma jak cie zgłosić .

W sumie tak ale jeśli ktoś z Metin2 podstawi chara chcąc wyłapać jakie konto expi? WIecie o co mi chodzi. Ktos z supportu wykupi ten pakiet i pózniej sprawdzi kto mu expi chara i może zbanować.

Opublikowano

W sumie tak ale jeśli ktoś z Metin2 podstawi chara chcąc wyłapać jakie konto expi? WIecie o co mi chodzi. Ktos z supportu wykupi ten pakiet i pózniej sprawdzi kto mu expi chara i może zbanować.

Coś ty, zbyt leniwi są i nie che im się tak czarowac..

Nie zbanuja Cie...

Opublikowano

W grze jest zakaz handlu za realne pieniądze, ale o expieniu nic nie ma ^^.

Jeżeli w rl ktoś ci da i go expisz to nie możesz dostać bana.

A jeżeli w grze umawiasz się/spamujesz exp na zase rl, to bana możesz dostać, ael nie musisz.

Opublikowano

Nie zbanują cię odkąd weszła moda na Priv Serwer to Team zrobił się leniwy nawet za boty nie banują, więc za to też nie zbanują olewają już z deczka :D

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Nie zbanują cię odkąd weszła moda na Priv Serwer to Team zrobił się leniwy nawet za boty nie banują, więc za to też nie zbanują olewają już z deczka :D

Właściwie można by powiedzieć, że gf w końcu zaczął banować boty.

Ostatnio były chińskie boty - 2/3 dni i ich nie ma, pobanowane.

Opublikowano

Czy grozi mi kasacja konta za Expienie za rl kase? Usługa na allegro?

Nie. Bana możesz dostać jak kupujesz jakieś itemy lub yang. Nie spotkałem się z banem za expienie w zamian za PLn.

ps. nie usuwają postaci tylko je banują

Opublikowano

jak nie podasz nicku postaci to będzie ok ;] moim zdaniem bo po czym cie złapia nie chce im sie szukać osób po ip po 2 allegro nie może takich informacji udostępniać

Opublikowano

Nic CI nie grozi, jeśli nie podasz swojego loginu, nicku etc.

Po prostu tego nie rób i możesz być spokojny ;)

a45e42aae9.png

Opublikowano

O ile już byś dostał bana (Nikłe a nawet żadne szanse) to możesz się kłócić ! Zawsze możesz dostać kasę dobrowolnie i sam też dobrowolnie (za darmo) poexpić kogoś :P Kasa jest dla Ciebie za nic a Ty ich też expisz za nic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...