Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą ch

hacajaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem związany ze zmianą chanella.Metin normalnie się włącza, lecz czasami też jest czarny ekran do gry tak samo jednak jak się wyloguje i zmienie ch na inny to przy wchodzeniu na świat pokazuje czarny ekran i trzeba wyłączać.Chciałbym dodać że gram na metin2mod pl.

bk3ah.gif
Opublikowano

Nie dodałeś zapewne mapy nowej do kamera, jak serwer ma edytowaną mape to jak wejdziesz na modzie jest czarny ekran, lub inne dziwne zjawiska :D.

Ewentualnie karta graficzna, ale raczej ta 1 opcja ;)

@down

A przypadkiem m1 nie jest edytowane w jakiś sposób?;)

Opublikowano

Mi to nawet w m1 wyskakuje więc raczej 2 opcja bo gram na laptopie, który ma kilka lat.

@up

Wszędzie to się dzieję wystarczy że się tepne np do m2 i czarny ekran i trzeba wyłączać i włączać.

bk3ah.gif
Opublikowano

Dam Ci rade, nie graj na modzie ! i skończą się problemy. W ogóle nie rozumiem jak można grać na modzie, jaką masz z tego korzyść ? żadną.

A bana możesz wyłapać w każdej sekundzie

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

Na tym servie co ja gram to prawie każdy ma moda nawet widać po waithacku.

Waithack może być u nich odpalony na multihacku od kamer'a, i wtedy mape widać, jest on troche mniej okrojoną wersją pełnego kamer moda, i myśle że troche gorsza pod względem działania, ale zawsze cos ;)

Opublikowano

Witam, mam problem związany ze zmianą chanella.Metin normalnie się włącza, lecz czasami też jest czarny ekran do gry tak samo jednak jak się wyloguje i zmienie ch na inny to przy wchodzeniu na świat pokazuje czarny ekran i trzeba wyłączać.Chciałbym dodać że gram na metin2mod pl.

Po prostu stary komputer daje po sobie znać. Problem leży po stronie technicznej komputera.

Opublikowano

Procesor Intel Premium Dual CPU T3200 2.00Ghz

Pamięć 2940MB RAM

Karta Graficzna Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

Jakby co aktualizowane.

bk3ah.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...