Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][NON-PREMIUM]Minecraft nowy luncher (snapshot 13w16a)

Azmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ale teraz Mojang nie udostępnił pliku minecraft.jar tylko luncher nowy i bez Premium nie dało się pobrać ;)
I w version changerach też nie znajdziesz tego snapshota.

Opublikowano

Witam, mam następujący problem, otóż - kiedyś bawiłem się plikami MC i teraz wszystkie pliki, którem były w formacie javy są teraz w formacie rar. Oprócz tego kiedy otwieram ten launcher w notatniku i zapisuje go w formacie exe i próbuje odpalić wyskakuje błąd, że wersja pliku jest niezgodna z wersją systemu. Mam Windows7-64bit, pomórzcie!

Opublikowano

Witam, mam następujący problem, otóż - kiedyś bawiłem się plikami MC i teraz wszystkie pliki, którem były w formacie javy są teraz w formacie rar. Oprócz tego kiedy otwieram ten launcher w notatniku i zapisuje go w formacie exe i próbuje odpalić wyskakuje błąd, że wersja pliku jest niezgodna z wersją systemu. Mam Windows7-64bit, pomórzcie!

Pobierz launchera, kliknij prawy przyciskiem myszy na plik JAR i wybierz Otwórz za pomocą > Java.

Strona mojego autorstwa pozwalająca rozwiązać dowolne równanie z jedną niewiadomą: http://rozwiazywacz.com

Opublikowano

Pobierz launchera, kliknij prawy przyciskiem myszy na plik JAR i wybierz Otwórz za pomocą > Java.

No niestety nie udało się :( było mnóstwo różnych jav ale albo nic się nie działo albo wyskakuje Unable to launch the application

Opublikowano

No niestety nie udało się :( było mnóstwo różnych jav ale albo nic się nie działo albo wyskakuje Unable to launch the application

Czyli aplikacja nie potrafi otworzyc tej aplikacji cos w tym stylu...

5vwxw5.png

Opublikowano

kiedy otwieram ten launcher w notatniku

wyskakuje Unable to launch the application

Napisałeś wcześniej że to otwierałeś notatnikiem. Notatnik go uszkodził, bo to edytor do plików tekstowych, nie aplikacji. Pobierz od nowa, nie ruszaj go notatnikiem tylko od razu odpal javą.

Strona mojego autorstwa pozwalająca rozwiązać dowolne równanie z jedną niewiadomą: http://rozwiazywacz.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...