Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE].htaccess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje możliwość zrobienia takiego myka że będzie mi blokowało dostęp do folderu z poziomu przegladarki a jak np program będzie chciał się połączyć to zezwoli :_: ?

OndteAw.png
Opublikowano

Wrzuć pusty plik index.html do środka takiego folderu, do tego jakaś pojebana nazwa i będzie w sam raz (blank page).

.htaccess nie ma takich możliwości.

Opublikowano

fpAGOkg.png

Może być coś takiego?

ew. ;

RewriteEngine On
RewriteRule ^nazwa_katalogu(/.*)?$ /404 [L]
Opublikowano

Kurde no bo jest problem, mam skrypt autoita, jest zabezpieczony, dobrze, nawet bardzo dobrze ale boję się jednak żeby żaden neos nie dostał się do mojego kodu i nie odzyskał linku :s

Bo na stronie znajduje się skrypt php, autoit wysyła zapytanie, php zwraca albo true albo false, i daje hasło na dodatek jak true...

Jednak widze że kiszka z tego będzie, wiec cos innego wykombinuję.

P.S A można by stworzyć jakiś długaśny link typu :

www.mpcforum.pl/aektgsogmaodshmejhomwsrjhmw54m63o5uij639wgm93 vujn49tvj4905i493jw4i0yjh7w49ibym6 kynw49ynm^W$^*W#$U%^(!@#^%&WHVNJWOIHWE&JYIOK.php xD ?

Czy cos w ten deseń aby utrudnić dostanie się do niego xD ?

OndteAw.png
Opublikowano

Kurde no bo jest problem, mam skrypt autoita, jest zabezpieczony, dobrze, nawet bardzo dobrze ale boję się jednak żeby żaden neos nie dostał się do mojego kodu i nie odzyskał linku :s

Bo na stronie znajduje się skrypt php, autoit wysyła zapytanie, php zwraca albo true albo false, i daje hasło na dodatek jak true...

Jednak widze że kiszka z tego będzie, wiec cos innego wykombinuję.

P.S A można by stworzyć jakiś długaśny link typu :

www.mpcforum.pl/aektgsogmaodshmejhomwsrjhmw54m63o5uij639wgm93 vujn49tvj4905i493jw4i0yjh7w49ibym6 kynw49ynm^W$^*W#$U%^(!@#^%&WHVNJWOIHWE&JYIOK.php xD ?

Czy cos w ten deseń aby utrudnić dostanie się do niego xD ?

Nie może być spacji i znaków specialnych typu @#$%^&*(!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...