Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się kupić taki telewizor ?

MCTOMOJAPASJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21 cali do gry trochę mało.Lepiej dozbierać do Tysiaka i kupić jakieś 32 cale.

No chyba że nie masz miejsca na taki telewizor.

Opublikowano

Kup 2 Full HD, chociaż oba mają małą rozdzielczość to w Xboxa 360 powinno ci się nawet spoko grać.

Ja mam 50 cali i jestem zadowolony ;P

Opublikowano

Tego pierwszego nie polecam ! ten drugi dobry a najlepiej kup taki gdzię dobrze widać wszystko :Pi jest duży i szeroki

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Ja bym jeszcze poszukał czegoś większego i w niewiele większej cenie, gdyz 21,5 cala to naprawde nie wiele... Radze ci poszukać czegoś do 32 cali, cena naprawde większa nie będzie,a postępy w grze będą lepsze niz na takim 21,5 ... Naprawde kolego radze ci się zastanowić jeszcze nad kupnem tych dwóch telewizorków.

kup ten 2gi fullhd bedziesz sie czul jak na komputerze :D

Gówno gadasz, na tym drugim całkowicie inaczej niz na komputerze...

Opublikowano

Ja bym jeszcze poszukał czegoś większego i w niewiele większej cenie, gdyz 21,5 cala to naprawde nie wiele... Radze ci poszukać czegoś do 32 cali, cena naprawde większa nie będzie,a postępy w grze będą lepsze niz na takim 21,5 ... Naprawde kolego radze ci się zastanowić jeszcze nad kupnem tych dwóch telewizorków.

Gówno gadasz, na tym drugim całkowicie inaczej niz na komputerze...

mamy mu podac jeden z dwoch wiec czytaj uwazniej i napewno blizej komputera jest ten co podalem niz 2gie

Opublikowano

A ja mu podsuwam myśl, zeby nie wydawał kasy na coś gdzie za jakiś czas znajdzie coś lepszego i w podobnej cenie, to forum jest od pomagania, nie od kłócenia się...

Ale jak juz cie to pali w oczy to polecam jak inni by nie powtarzać wypowiedzi innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...