Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozycja

rybakokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam doradźcie mi na jakiej pozycji mam grać w klubie - piłka nożna

No to opisze może siebie .

Mam 14 lat 156 cm i jestem jednym z szybszych zawodników w klubie

biegam całe 80 minut i wgl nie odczuwam zmęczenia ;p zelazne płuca ^.^ :P

Mysle ze podpowiecie mi na jakiej pozycji powinienem grać

aa ps . jestem prawo nożny ;p

Opublikowano

Atak, Kreatywny Środkowy Napastnik. :D Bynajmniej ja bym taką pozycję wybrał. Poza tym, może się określ co ciebie bardziej rajcuje. Wolisz grać ofensywnie, włączać się w akcję, strzelać gole itp. Czy może interweniować, albo rozgrywać akcję itp. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze jestem prawie jak Miro Radović w legii często lubie zewnętrzną dogrywać i często oddaje strzały z 20 metra np i często są poprzeczki albo okienka :P rzadko co pudłuje :P i jeszcze dobrze stoje na nogach i ciałem ze mna mało kto wygrywa .

Opublikowano

up chyba nie wiecie co mowicie Messi jest maly i jakos gra atak - pomoc ...

Może i Messi daje radę, ale podaj mi drugiego takiego co sobie poradzi na tej pozycję przy tym wzroście... Poza tym jak grali z twardą obroną Chelsea to Messiego wcale nie widziałem, po prostu był za lekki... Nie, że bym coś do niego miał ale tak tylko dokończyłem skoro zacząłeś ;)

@Top

Bok czy to pomocy czy obrony, tam płuca się przydają a i trener zauważy, że angażujesz się nie tylko w atak ale i obronę :) Poza tym to trener powinien znaleźć dla Ciebie pozycję ;)

Opublikowano

Tak, porównuj gościa do Messiego bo obaj są niscy... Ja jestem wysoki a w kosza grać nie umiem jak Kobe Bryant.

Szczerze mówiąc to w polskich ligach nie ma żadnego kreatywnego i niskiego środkowego napastnika, tacy trafiają na skrzydło albo grają jako OP (Kosecki, Starzyński, Sobota, koniec końców Ćwielong). W dodatku to TRENER cię ustawi na boisku, będziesz wykonywał jego polecenia. W dodatku obecnie często uczy się młodych skrzydłowych, żeby wchodzili do środka pola, tak uczą nawet w IV ligowej Strzeliniance Strzelin.

@ps. Messi to nie pomocnik, znafco.

Opublikowano

A jak zostane Prawym Pomocnikiem to bd musiał wracać do defensywy ?

Bo ostatnio jak grałem na pozycji prawy obrońca to kolega grający na pozycji prawy pomocnik sie nie wracał bo mówi mi że od tego jest defensywa :P

Opublikowano

A jak zostane Prawym Pomocnikiem to bd musiał wracać do defensywy ?

Bo ostatnio jak grałem na pozycji prawy obrońca to kolega grający na pozycji prawy pomocnik sie nie wracał bo mówi mi że od tego jest defensywa :P

Zależy to od Twoich ambicji, zawsze możesz wyskoczyć jako pierwszy do pressingu na boku, a obrońca za Tobą będzie Cię asekurował... Na pewno jeśli masz siły to biegaj w tą i z powrotem, Tobie to nie zaszkodzi a drużyna będzie widzieć, że warto walczyć i biegać... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...