Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Intro do oceny

Baby Buns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Intro zostało wykonane przez moją koleżankę dla mnie. Jak wam się podoba? Na pewno się ucieszy, jak zobaczy pod filmem pozytywne oceny i komentarzy jak i w tym temacie :) Pozdrawiam

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jak dla mnie spoko, tylko za długie. Moim zdaniem intro powinno trwać nie więcej niż 20 sekund. :D

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Fajne, dobry styl wykonania ale jak piszą za długie, na końcu jakieś dobre pierdolnięcie basem by sie jeszcze przydało ;d

Opublikowano

Musi takie być ponieważ muzyka się rozkręca i są do tego dopasowane sceny. Jak dla mnie to te 43 sekundy bardzo szybko lecą. A jak by miała zrobić od połowy to wgl nie miałoby ładu ani składu.

Opublikowano

Rozumiem, że muzyka pasuje pod długość, ale intro musi być max 20 sekund, a mogłeś obciąć to refrenu i było by wtedy +/- 20 sekund.

Opublikowano

Ja pierdole. A czy gdzieś jest zapisane, że intro trwa tyle i tyle? No kurwa...

Opublikowano

Ja pierdole. A czy gdzieś jest zapisane, że intro trwa tyle i tyle? No kurwa...

Nie jest nigdzie, źle nas zrozumiałeś, bo są tzw. standardy czegoś co ma ileś trwać lub jakoś wyglądać, a intro średnio powinno trwać 20 sekund, nie piszę tego, bo chcę narzekać na to co zrobiłeś, tylko po to abyś wiedział, że tak już jest i koniec.

Opublikowano

Nie jest nigdzie, źle nas zrozumiałeś, bo są tzw. standardy czegoś co ma ileś trwać lub jakoś wyglądać, a intro średnio powinno trwać 20 sekund, nie piszę tego, bo chcę narzekać na to co zrobiłeś, tylko po to abyś wiedział, że tak już jest i koniec.

Nie, tak nie jest i nie ja robiłem to intro. W temacie jest 11 odpowiedzi. Z tego 2 są moje a 6 o długości. Opanujcie się ludzie.

Temat można zamknąć, bo i tak wypowiadają się idioci którzy nawet nie potrafią się wypowiedzieć. Widzą, "o intro! pospamuję. O kurwa, 40 sekund, napiszę, że za długie i będzie git." Tak jak by się tam nic więcej nie znalazło -.-

Opublikowano

No intro fajne , widać ,że się postarałeś :)

ale jak dla mnie to brakuje tam czegoś ..

a dokładniej "Pierdolnięcia" Intro ma zachęcić nie tylko muzyką ale i pokazem czegoś czego nie znajdziemy w innym intro na Yt .

Ale Intro może być :3

bleach%20tag.png
Opublikowano

Nie, tak nie jest i nie ja robiłem to intro. W temacie jest 11 odpowiedzi. Z tego 2 są moje a 6 o długości. Opanujcie się ludzie.

Temat można zamknąć, bo i tak wypowiadają się idioci którzy nawet nie potrafią się wypowiedzieć. Widzą, "o intro! pospamuję. O kurwa, 40 sekund, napiszę, że za długie i będzie git." Tak jak by się tam nic więcej nie znalazło -.-

Trochę zluzuj.

Wiesz jak to jest, kto Ci będzie oglądał intro przez 40 sekund, większość i tak to przewinie. To ma być tylko przedstawienie kanału, więc ile takie coś powinno trwać... Krytyki przyjąć nie umiesz chyba, moja rada - powiedz swojej koleżance, żeby to skróciła, być może nawet jeszcze lepsze jej wyjdzie jak to się do kupy zbierze. Tym bardziej, że napisy się tam chyba powtarzają ''Creatures lie here'', po co to?

Na tym odpaleniu berka jebnąć napis ''swój nick i jakiś dopisek'' i na tym zakończyć. Idealnie. ;)

astiumsign.png

Opublikowano

Trochę zluzuj.

Wiesz jak to jest, kto Ci będzie oglądał intro przez 40 sekund, większość i tak to przewinie. To ma być tylko przedstawienie kanału, więc ile takie coś powinno trwać... Krytyki przyjąć nie umiesz chyba, moja rada - powiedz swojej koleżance, żeby to skróciła, być może nawet jeszcze lepsze jej wyjdzie jak to się do kupy zbierze. Tym bardziej, że napisy się tam chyba powtarzają ''Creatures lie here'', po co to?

Na tym odpaleniu berka jebnąć napis ''swój nick i jakiś dopisek'' i na tym zakończyć. Idealnie. ;)

A może najlepiej jebnąć napisy BABYBUNS RAVIA LETS PLEJ ZAPRASZAM i tyle będzie przedstawiało intro? Ja potrafię przyjąć krytykę, ale wkurwiają mnie idioci, którzy w kółko się powtarzają i się wypowiedzieć nie potrafią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...